top of page

Őszi algahírek


Sok hasznos fejlesztéssel készültünk az idei szezonra, amelyek célja az eddigieknél is többet adni, ezáltal még jobbá, szebbé tenni az emberek életét. Kivételes ajánlatainknak nem csupán a forrása tiszta, de a szándéka is a lehető legtisztább: élvezni az életet, önmagunkat, másokat, minél tovább.



Sok hasznos infó található az oldalon, érdemes akkor elolvasni, amikor elegendő időt tudunk szánni rá. Ekkor láthatunk át minden segítő szándékot és a hozzájuk kapcsolódó eszközöket - előnyünkre.



Osszuk meg a tanítást másokkal is



Rengeteg félmegoldás létezik, hatékonyságban széles a skála. Többségük adott tünet megszüntetését célozza meg, és ha eredményt is ér el, gyakran újabbakat produkál. Ezt nevezzük mellékhatásnak, de inkább mellékhatásoknak... De ki szeretne félmegoldást, ha az egészségéről van szó? Senki... Sikerült megoldani, hogy az orvosi előadásainkra - amelyek a részt egésszé teszik - a hírleveleinkben is fel lehessen iratkozni. A kapott hírlevelet elküldjük a téma iránt érdeklődő ismerősünknek, aki így látja, hogy mit is ajánlunk konkrétan. És ha igénye van rá, akkor emailcímét megadva feliratkozhat a közvetlen fogadásukra.



Az Univerzum igazságos: minél többet adunk, annál többet kapunk mi magunk is. Nem ott, ahol adtuk, hanem többnyire nagyon másutt, de jól érzékelhetően. Amit most nem értünk, később letisztul és "összeáll a kép". Egy közösség jön létre, ahol azonos módon gondolkodó emberek találkoznak. Ez nem elmélet, kedd esténként sokak tapasztalata, hosszú évek óta és még nagyon sokáig. Élvezzük együtt, segítsünk önmagunkon és másokon is, mert adni jó! Ebben támogat minket az új fejlesztés is.



Ajánlóink védenek az ügyeskedők ellen...



... és mi segítjük az ajánlóinkat. A hitelesség és a felkészültség jobbá teszik azt a világot, amelyben az internet ügyeskedők melegágya. Ugyanis az internet, a hirdetés mindent elbír, a közölt információkat ellenőrizni sok idő és nehéz. Így lesz hamisítóból algakutató, más termékéből saját innováció. Azonban minden hamisság kivédhető, ha egy hiteles ember már elvégezte előttünk az értékes felderítő munkát. Az ajánló valós megoldást kínál, és az anyagiakon túl, a bosszankodást is megspórolja nekünk.



Különböző cégek eltérő okokból alkalmaznak ajánlói rendszereket. Az MLM cégek kiváló üzleti modellt látnak benne, a hirdetés kockázata nélkül. Mások a hamisítás ellen küzdenek így, mert ma már a hologramos címke sem igazán véd. Mi az utóbbiak vagyunk. Nemcsak hálásak vagyunk ajánlóinknak, de jó tett helyébe kedvezményeket ajánlunk (jutalékfizetés nálunk nincs). Megoldásunkkal nem vagyunk egyedül, pl. a Tesla is hasonló megoldással igyekszik védekezni a "klónok támadása" ellen...



A közös beszerzés is ajánlás


Minden erőfeszítés jutalmat érdemel. Akik két terméket rendelnek, azok többnyire két háztartás részére rendelnek. Ajánlók és szervezők is egyszerre. Elsősorban őket szeretnénk jutalmazni a nyáron elindított és jól vizsgázott ajánlatunkkal: legalább két termék rendelése esetén választhatunk egy továbbít a felajánlottak közül. Nem kínálunk keveset, ajánlani sem nehéz: test + lélek + elégedettség + nyugalom + idő A nyári ajánlat tehát végleges, a képre kattintva ismerhetjük meg részleteit és további hasznos infókat. Fontos! Minden ajándék termék alga + "még valami", ami célzottan segít a várt eredmény érdekében.



A grátisz terméket kiválasztani a rendelés beküldését követően lehet, a "Köszönjük megrendelését" kezdetű oldalon található űrlapon. A fenti kép már ismerős lesz, és segédletet is talál a kitöltéshez.



Segítünk sokáig élvezni a színeket



Az Ever Renewing Gold a prémium termékünk. Egy 2009-ben Nobel-díjjal jutalmazott felismerésre épül, amelyet azóta több, mint 12 000 publikáció támaszt alá. Mi a pesszimista verziót támogatjuk, ami a minőségi időskor elősegítését kommunikálja, az állandó megújulás képességét - szemben a várható hosszabb élettel. Ez egybehangzik Dr. Székács Béla professzor véleményével is. Részletek >>>

A hosszabb életkor épp olyan mint az egészség: soha nem egy tényezőn múlik. Pl. csak a nyugodt alvás önmagában bizonyítottan további minőségi éveket jelent. Részletek >>> A testmozgás, az aktivitás, a közösség léte úgyszintén, és ahogy az egészségünk, úgy életünk hossza is fejben, szívben dől el. Íme egy csemege (videó) a téma iránt érdeklődőknek: Részletek >>> Csodaszer nem létezik, de csodálatos megoldások igen, mint GNM, algáink, Ever Gold és mások. Sok út vezet Rómába, és mindegyiken végig kell menni ahhoz, hogy valóban megérkezzünk. Az élet összetett és ettől szép. Szeretnénk, ha a minőségi időt elősegítő készítményünk mindenki számára elérhető lenne. Ezért ha valaki jó ajánló és ügyes szervező, akkor 90 nap alatt összesítve 72 900 Ft felett vásárolva egy Ever Gold terméket is kap ajándékba. Akkor is, ha az igényét egyszerre adja le, törekedve, hogy a rendelése elérje a meghatározott értéket. Minél több ismerősünknek ajánljuk megoldásainkat, annál gyakrabban érkeznek az életünket, önértékelősünket jobbá tevő grátisz megoldások.



Egy tipp: érdemes az oldalon saját fiókot létrehozni, és rendelés előtt mindig belépni. Ez nemcsak megkönnyíti a rendelést (pár kattintásos rendelés), de vissza is nézhetjük azokat. Arra is van mód, hogy esedékességkor a grátisz Ever Goldot betegyük a kosarunkba, mert így utólag könnyen visszanézhető, hogy mikor érkezett utoljára, mikor esedékes a következő. Némi rutin kell hozzá, a visszatérő vásárlóknál ez idővel kialakul. De ha nem, akkor figyeljük az esedékességet együtt.



Szállítási tippek a szezonra


A legjobb logisztikai szolgáltatókkal dolgozunk együtt. A Posta nemcsak árban versenyképes, de szolgáltatásban is egyedülálló. Bármikor kerülhetünk olyan váratlan helyzetbe, hogy a rendelt csomagot nem tudjuk átvenni. Ilyenkor a futár értesítést hagy és leadja a csomagunkat a közeli postán. Ott másnap, vagy akár több nap múlva is átvető a csomag, további költségek nélkül. FoxPost-tal a szabadság a hozzáadott érték. Nem kell figyelni a futárt, akkor veszem át a csomagot, amikor nekem kényelmes. Változtattunk a csomagoláson, a kisebb rendeléseket bélelt borítékban küldjük, hogy a legkisebb rekeszben is elférjen. Telítettség esetén ennek van jelentősége. Fontos: a szezonhoz közeledve érdemes ellenőrizni az automaták telítettségét, amit a lenti képre kattintva egyszerűen megtehetünk. És ha változtatni nem is tudunk, mert másutt is hasonló a helyzet, legalább tudjuk, mire számíthatunk, esetleg sürgős esetben futárra (Posta) váltunk. Zöld: van hely bőven | Narancssárga: részben telített | Vörös: telített, könnyen lehet, hogy várni kell



A karácsonyi szezonhoz közeledve általában javasolt, hogy a termékeket időben rendeljük meg, mert a szállítási folyamat minden eleme ilyenkor túlterhelt, ami csúszáshoz vezethet.





GreenStar International a WellStar megszűnését követően folytatja az algakészítmények gyártását, a korábbi tulajdonossal (Christian Wiesner) kötött megállapodás eredményeként. A 2004 óta népszerű algakészítmények gyártásán túl új fejlesztések is elérhetőek, összeállításuk és gyártásuk mögött ugyanazok a szakemberek állnak, mint a WellStar idején. Német termék, német minőség közel 20 éve.



bottom of page