top of page

Szállítás & elállás

Szállítási módok, hasznos tudnivalók

A szállítással kapcsolatos legfontosabb információk az alábbiak:

 • Rendelését kérheti házhoz szállítva. Ekkor a logisztikai partnerünk (DPD) emailben értesítést küld a szállítás várható időpontjáról (nap, óra). Utánvét esetén csak készpénzben tudja a számlát fizetni. A szállítási idő rendeléstől / fizetéstől számítva 1-3 munkanap.
   

 • Rendelését kérheti egy Önhöz közeli FoxPost csomagautomatába. Az alábbi címen tudja kikeresni az automata címét, ahol a csomagját át szeretné venni. A kiválasztott címet a Megjegyzésbe kell bemásolni. Utánvétet választva az automatába csak készpénzzel tud fizetni. www.foxpost.hu 


FoxPost csomagautomatákkal kapcsolatos hasznos infók:

 • Ez a megoldás azok részére előnyös, akik nem tudják a futárt figyelni, mert napközben nincsenek otthon, vagy a munkahelyükön nem tudják a futárt fogadni (pl. tanárok).
   

 • Már kis és közepes méretű településeken is elérhető szolgáltatás, vagy azok közelében (munkába járva). Az automaták kezelése rendkívül egyszerű, az SMS-ben megadott kódot kell az automatán található érintőképernyőn megadnia. Előrefizetés esetén a rendszer azonnal kiadja a csomagját, utánvét esetén a kártyás fizetést követően.
   

 • Praktikus megoldás, nem kell sorba állni, és sok esetben éjjel-nappal átvehető a csomag.  A rendelés lezárásakor megjelenő oldal tartalmaz egy videót, amely vizuálisan is bemutatja az átvétel módját.
   

 • A várható szállítási határidő: 2-4 munkanap, azonban ez több is lehet, amennyiben a kiválasztott automata telített (ritkán fordul elő, karácsony előtt azonban számolni kell vele).


Külföldi rendelések szállítása

 • Elsősorban az EU országaiba vállalunk szállítási megbízásokat, de azon kívül is igyekszünk segíteni. Azonban az utóbbi esetben a termékeinket vám és adó terhelheti, így érdemes rendelés előtt ezzel kapcsolatban tájékozódni.
   

 • A szállítási költség országonként eltérő lehet. Az oldalon külföldi devizában feltüntetett árak emiatt tájékoztató jellegűek. A rendeléskor leadott automata visszaigazolás így ritkán mutatja a végleges árat (kivéve SK, RO), azonban minden ilyen rendelést külön is visszaigazolunk, megadva azt a bankszámlaszámot, amely az ügyfélnek legkedvezőbb (pl. eurót használó országokba eurós banki adatokat). A szállítási költséget és külföldi banki adatokat is tartalmazó ajánlat a végleges ajánlat.

Rendelés lemondása, termékek visszaküldésének szabályozása

A Vásárló lemondhatja, vagy 30 napon belül visszaküldheti a rendelését, vagy annak részét

 • Ha a fizetés már megtörtént, és még a kiszállítás megkezdése előtt mondja le a Vásárló a rendelését, úgy igény esetén azonnal leállítjuk a szállítási folyamatokat, és a befizetett összeget 48 órán belül átutaljuk az ügyfél számlájára.
   

 • Ha a kiszállítás már megtörtént, akkor a Vásárló 30 napon belül küldheti vissza részben vagy egészben a rendelését. Fontos, hogy csak meg nem bontott termékeket áll módunkban visszavásárolni. Ilyen esetben a Vásárló első lépésben vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy a kérését rögzítsük, a visszafizetendő összegről tájékoztassuk és egyeztessünk a számára legelőnyösebb visszaküldési módról.
   

 • A visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. Ha a termék megérkezett hozzánk, ellenőrizzük annak állapotát, és 48 órán belül átutaljuk a még visszaküldés előtt egyeztetett összeget a Vásárló által megadott bankszámlára.

bottom of page