top of page
Ép testben hosszú élet

A sejtek öregedési folyamata lassítható, az idős korral járó tünetek enyhíthetők

idos_kez_zsebora_n.jpg
Az öregedési folyamatok lassítása

Az egyik leghatékonyabb megelőzés az öregedési folyamatok lassítása. A fiatalos szervezet ellenállóbb a betegségeknek, a sejtek, szervek működése is ideális.

Több tényező is képes lassítani az idő kerekét, hatásuk összeadódik. A telomerekkel kapcsolatos kutatások az egyik ilyen irány, tanulmányok ezreivel alátámasztva.

A mai ismereteink alapján, leginkább azon állítások felelnek meg a realitásoknak, amelyek a minőségi évek számának növelését ígérik a várható élettartamon belül.

LongLife Premium tapasztalatok

Nemcsak idősebbeknek szánt készítmény, kortalan visszajelzések. 

Tapasztalatok változatossága

A LongLife Premium a WellStar által korábban gyártott ReNewLife továbbfejlesztett változata. Azonos alapok, több hatóanyag, még több kedvező visszajelzés.

A készítmény kedvező hatását hosszabb távon (évek alatt) fejti ki, azonban gyakoriak az olyan visszajelzések is, amelyek már napokon belül jelentkeznek (pl. gyulladásos tünetek enyhülése), míg mások hetek alatt (haj, bőr).

Rendszeres vásárlóinkat kedvezményekkel segítjük, hogy minél kevésbé legyen a termék vásárlása megterhelő.

Old_woman_1.jpg
A LongLife Premium összetevői

Nemcsak az öregedési folyamatokat lassítja, de támogatja az immunrendszert és az időkori tüneteket is enyhíti.

Astragalus_1.jpg
A csodálatos Astragalus

Már a régi kínai orvosi könyvek leírják, hogy fogyasztása késlelteti az öregedést, gyógyítja az idős korral jelentkező betegségeket. Egyik hatóanyaga a TA65, ami képes a telomeráz enzim aktiválására.

Belső-Mongóliában és Kína területein őshonos. Hatásának felfedezése óta tudatosan is termesztik. Egyhavi adag táplálékkiegészítő előállításához két tonna növényi részt dolgoznak fel.

Hármas hatás algákkal

Sejtszintű tisztítás, táplálás és vedelem algákkal a leghatékonyabb.

Spirulina & Chlorella

A Spirulina Platensis több, mint 4 000 értékes hatóanyagot juttat a szervezetünkbe. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, széles vitaminskálát, zsírsavak, antioxidánsok, mikroelemek és enzimek százait, amelyek nélkül nincs erős immunrendszer. A 90% feletti felszívódás előnyét akkor érzékeljük, amikor már kis mennyiség hatását is tapasztaljuk

A Chlorella Pyrenoidosa a méregtelenítés nagy mestere. Szennyezett sejtekbe alacsony hatékonysággal lehet tápanyagot juttatni. Épp ezért minden terápia alapja a tisztítás, legyen szó sejtekről vagy a beleinkről.

Spirulina-14.jpg
Nemcsak a csontok egészsége

Idősebb korban sokakat foglalkoztató kérdés, azonban a természetes kalcium nemcsak a csontoknak fontos!

Alga-1.png
Lithothamnium Calcareum

Rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és mindenekelőtt rézben, amely elsősorban a hemoglobin-képzéshez szükséges.

Magas kálciumtartalma segítségével megelőzi a kálciumveszteséget, valamint csontszövet megtartásában is fontos szerepet játszik.

A magnézium szabályozza a neuromuszkuláris reakciókat, ezáltal megelőzi a stressz okozta megbetegedéseket és kiegyensúlyozottá tesz.

A sokoldalú asztaxantin

Sejtszintű tisztítás, táplálás és vedelem algákkal a leghatékonyabb.

Haematococcus Pluvialis

A ma ismert legerősebb antioxidáns, amelynek létjogosultsága a szennyezésekkel terhelt világunkban különösen nagy. Az állatvilágban az erős árral szemben úszó  lazac szemlélteti leginkább a képességeit. 

Oly sokrétű a kedvező élettani hatása, hogy azt pár sorban leírni képtelenség. A "Részletek" gombra kattintva átfogó képet kap a jótékony hatásairól, jelentős részük valószínű, hogy Önt is érdekli.

Asztaxantin_1.jpg
Polifenolokkal a csendes gyulladások ellen

A gránátalma nem csak antioxidánsbomba, de különleges zsírsavakban és fitoösztrogénekben is gazdag.

Gránátalma_3.jpg
A gránátalma

Alkalmazási területei a szív-érrendszeri megbetegedések kezelésétől a változáskori panaszokon, a magas vérnyomáson, az érelmeszesedésen, a krónikus gyulladásokon át a rákig terjed.

Hatóanyagai aminosavak, ásványi anyagok (kálium, kalcium, magnézium, foszfor, vas), vitaminok (B1, B2, C) és rengeteg ún. szekunder növényi hatóanyag, főképp polifenolok és fitoösztrogének.

Zöld tea - a hosszú élet itala

Ugyan a zöld tea szintén elősegíti a hosszabb életet, most mégis inkább egy másik előnyére hívjuk fel a figyelmet.

Mi az EGCG a zöld teában?

A 2011-ben, a Biokémiai Gyógyszertan által kiadott tanulmány szerint az EGCG bizonyítottan gátolja a tumor-növekedést számos kémcsöves kutatásban, beleértve a gyomor-, tüdő-, máj-, mell- és végbélrákot. Továbbá elősegíti a rákos sejtek elhalását.

Ak a gyakorlatban keres hiteles visszaigazolást, annak figyelmébe ajánljuk Kleine-Gung professzor rövid előadását a témában.

zoldtea2.jpg
Kurkumin kivonat - több mint gyulladásgátló

A kurkumin kivonatot ígéretes hatóanyagnak tartják a rák és a gyulladásos betegségek kezelésében. 

A kurkumin

A rák- és gyulladásellenes hatásának egyik titka, hogy gátolja az NF-kappaB hatását, amely a gyulladáskeltő anyagokat, a sejtosztódást, és a sejt élettartamot meghatározó gének aktivitását képes gátolni. 

 

A kurkumint a kurkuma 2-5% mennyiségben tartalmazza. A Pubmed, az orvosi szaklapokat indexelő adatbázis jelenleg kb. 6000 közleményt tart nyilván. Mi a kurkumin titka?

Rezveratrol - az erek barátja

Segít megőrizni vagy javíthatja az erek rugalmasságát, tágulási képességét, megelőzheti az érelmeszesedést, érszűkületet.

A rezveratrol

A rezveratrol a vörös szőlő héjában található olyan antioxidáns, amely kifejezetten jótékony hatással van az egészségre. Segíthet megelőzni az infarktus, az agyvérzés és az érelmeszesedés kialakulását.

Öregedés gátló, meghosszabbíthatja a várható élettartamot úgy, hogy meggátolja az öregedéssel járó betegségek kialakulását, lelassíthatja azokat a géneket, amelyek az öregedésért felelősek.

rezveratrol.jpg
D-vitamin - az immunrendszer kapcsolója

A D-vitamin hormonként funkcionál a szervezetben, hiánya esetén számos betegség kialakulásának kockázata jelentősen megnő.

D-vitamin_1.jpg
D-vitamin

Megelőzi a csontritkulást, depressziót és a gyulladásokat! Ezen felül nagyban elősegíti az immunrendszer működését, így a szervezet védekezőképességét is támogatja.

 

Magyarországon a felnőttek 94 százaléka D-vitamin-hiányos, 21 százalékuk pedig nagyon súlyos D-vitamin-hiányban szenved. A gyerekek adatai jobbak, kétharmaduknak van D-vitamin-hiánya.

Összetevők áttekintése

A titok nem a receptben van, hanem az összetevők egyediségében. A Tokaji is lemásolhatatlan!

spirulina_2.jpg
A Spirulina Platensis egy édesvízi mikroalga, amely több, mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, több, mint 90%-os felszívódási képességgel.

Az algák szélsőséges körülmények között is képesek megélni. A túlélés képességét adják át nekünk, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.
Beszerzés

Csatlakozzon törzsvásárlói programunkhoz, a rendszerességet jelentős kedvezményekkel jutalmazzuk.

Ép testben hosszú élet
Logo-Imune-LL-SB_no_bg_edited_edited.png

Sejtszinten lassítja az öregedési folyamatokat, enyhíti a korral  járó tüneteket, energetizál.

Oldal_LLP_1B.jpg
Anchor 1
bottom of page