top of page
Test és lélek egészsége

Tegyünk rendet a testünkben, fejünkben, és a betegségek elkerülnek

Csak együtt egész-ség

A betegségek oka többnyire érzelmi hátterű. Épp ezért nem lehet teljes a gyógyulás, ha csak a testet kívánjuk kezelni, a kiváltó (érzelmi) okokat figyelmen kívül hagyjuk.

A meghajló figurát a jin-jang stilizált görbéi alkotják, amely a különálló dolgok összetartozását, együttes harmóniáját hirdeti, mint férfi és nő, test és lélek. Egyik sem egész a másik nélkül. Színvilága az algáink színeit tükrözi, amelyek testi szinten tesznek "rendet" a szervezetünkben.

A meghajlás a köszönetre, a hálára, az alázatos elfogadásra utal. Nem tud megbetegedni az, aki minden nap hálát érez! A dobozt kézbe véve, erre szeretnénk emlékeztetni a fogyasztót. Fókuszunkat érdemes a negatív körülményekről a pozitívakra áthelyezni, amelyekért hálásak lehetünk.

Meghajlo_NoBG-2.png
A lélek egészsége

Általánosság, de igaz: minden fejben dől el. Az egészségünk is!

Forgiveness-scaled.jpeg
Több ezer éves felismerés

Visszatérés az alapokhoz. A doktor szavunk a latin "docere" szóból ered, azt jelenti, hogy tanítani. A tudomány is egyre inkább elismeri a tanítás fontosságát a terápiákban.

Betegség esetén bármilyen terápia mellett is döntünk, akkor a leghatékonyabb, ha a választott kezelés mellett a kiváltó okok megszüntetésére is törekszünk.

A kiváltó okok feltárásában, megszüntetésében szívesen segítünk. Iratkozzon fel hírleveleinkre, hogy megtehessük. 

A test egészsége

Egészségünk a legkisebb egységek egészségénél kezdődik. Az algák sejtszinten támogatják szervezetünket.

Alga, a földi élet ősforrása

Az algák révén szintén az alapokhoz térünk vissza. Sok milliárd éves élőlények, amelyek olyan körülmények között tanultak meg életben maradni, amelyeket ma el sem tudunk képzelni. 

 

Algákkal a regenerálás, a túlélés képességét vesszük magunkhoz. Tisztítva a szennyezettet, pótolva a hiányzót, óvva a sérülékenyt.

 

Tiszta megoldásokat csak tiszta forrásokból meríthetünk.

Wild Nature
Anchor 1
bottom of page