top of page
A pihentető alvás több mint élmény

Nincs energikus nap, hatékony egészségmegőrzés nyugodt, mély alvás nélkül

Sleep_1.jpeg
Nem a mennyiség, hanem a pihentető jelleg a lényeg

Kutatások kimutatták, hogy akiknek alvása megfelelő, azok 30%-kal kisebb eséllyel haltak meg bármilyen okból, 21%-kal kisebb eséllyel végzett velük keringési betegség, 19%-kal kisebb eséllyel daganat, és 40%-kal kisebb eséllyel bármi más, a keringéstől és a daganattól eltérő halálok. A várható élettartam férfiaknál 4,7 évvel, nőknél 2,4 évvel hosszabbodott meg.

"Az embereknek jelentős egészségügyi előnye származna abból, ha már fiatal koruktól fogva törekednének a kedvező alvási szokások kialakítására, vagyis eleget és zavartalanul aludnának, és általánosságban jó alváshigiénét tartanának fenn." Forrás: Amerikai Kardiológiai Kollégium

Hogyan segítenek az algák?

A szélsőséges helyzetekben is ellenálló képességüket adják át a szervezetnek.

Elmélet & tapasztalat

Évmilliárdok alatt szélsőséges körülményekhez is alkalmazkodtak. Extrém forrósághoz, hideghez, évtizedes szárazsághoz, nagy mélységek nyomásához. Az algák a rendkívüli ellenálló képességüket adják át, szeretteink fejlődő, törékeny szervezetét pajzsként védve és támogatva.

A WellStarnak köszönhetően terméktapasztalatok sokaságával rendelkezünk. A cég megszűnésekor kötött megállapodás garantálja az azonosságot, így a termékkel együtt a tapasztalatok is élnek tovább. A régebbi tapasztalatok ugyan csak az algákra vonatkoznak, az omega-3 és a kolin hozzáadása kiterjeszti az algák jótékony hatását.

Vulkan_1.jpg
Omega-3 DHA a szem egészségéért

Algákból kivonva,  a szem és a kognitív tulajdonságok támogatására.

SmartKids_3.jpg
Mindent a szemnek

Az omega-3 DHA teszi ki az agyunk 25-35%-át valamint a szem retinájának 50-60%-át. Igazolt, hogy már az is meghatározza szemünk egészségét, hogy az omega-3 zsírsavak az anyatejben milyen mennyiségben voltak jelen.

 

Azok a gyerekek, akik nem fogyasztják elegendő mennyiségben, kisebb agykapacitást érnek el, alacsonyabb intelligencia hányadossal rendelkeznek (IQ) és kommunikációs valamint nyelvi képességekben is alul maradnak jól táplált társaikhoz képest. (Queenslandi egyetem kutatási eredményei).

Kolin - figyelem és koncentráció

Élénkíti a memóriát, javítja a hangulatot, növeli a mentális energiát.

Figyelem és koncentráció

A kolin bitartarát javít a tanulási készségeken és elősegíti a megfelelő agyműködést, támogatja a koncentrációt és motivációt, valamint csökkenti a fáradtságérzetet. 

A kolin hozzájárul az új ismeretek elsajátításához, a memória megfelelő működéséhez, a pihentető alváshoz, de ezen kívül még az egyensúlyérzék, stabilitás és a mozgás terén is szerepet játszik. Az agynak ahhoz, hogy megfelelően működjön, szüksége van kolinra. 

SmartKids_4.jpg
Hármas hatás algákkal

A sejtszintű tisztítás, táplálás és vedelem algákkal a leghatékonyabb.

Spirulina & Chlorella

A Spirulina Platensis több, mint 4 000 hatóanyagot juttat a szervezetünkbe, a felszívódása 90% feletti. Összehasonlításként, ez kb. 15-ször több, mint amennyit a méltán népszerű Aloa Vera tartalmaz.

A Chlorella Pyrenoidosa a hatékony méregtelenítő, legyen szó sejtek vagy a belek tisztításáról. Nemcsak egészségünkhöz, de a növekedéshez is elengedhetetlen a jó felszívódás, a tápanyagok hasznosulása.

Spirulina-14.jpg
Nemcsak a csontok egészsége

Semminek nincs úgy szüksége a kalciumra, mint a fejlődő szervezetnek.

Alga-1.png
Lithothamnium Calcareum

Rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és mindenekelőtt rézben, amely elsősorban a hemoglobin-képzéshez szükséges.

Magas kálciumtartalma segítségével megelőzi a kálciumveszteséget, valamint csontszövet megtartásában is fontos szerepet játszik.

A magnézium szabályozza a neuromuszkuláris reakciókat, ezáltal megelőzi a stressz okozta megbetegedéseket és kiegyensúlyozottá tesz.

A legnagyobb gyermek a családban

Egy idős szervezet gyakran hasonló törődést igényel mint egy fejlődő.

SmartKids_5.jpg
Legyen a kor csak egy szám

... amit szemüveg nélkül is lát! Kutatások sora igazolja a szem és az omega-3 DHA kapcsolatát. Idősebb korban már olyan, súlyosabb problémáktól képes megóvni bennünket, mint például a szürke hályog vagy a makula degeneráció. 

Miben segít a kolin idősebb korban? A kolin bitartarát szedésének hatására elsősorban a gondolkodási képességünk fellendülésére számíthatunk, továbbá a kedélyállapotunk javulására és az energiaszintünk megemelkedésére.

Összetevők áttekintése

A titok nem a receptben van, hanem az összetevők egyediségében. A Tokaji is lemásolhatatlan!

spirulina_2.jpg
A Spirulina Platensis egy édesvízi mikroalga, amely több, mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, több, mint 90%-os felszívódási képességgel.

Az algák szélsőséges körülmények között is képesek megélni. A túlélés képességét adják át nekünk, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.
Beszerzés

Csatlakozzon törzsvásárlói programunkhoz, a rendszerességet jelentős kedvezményekkel jutalmazzuk.

Classic Immun Kids
Classic_alga_NoBG_2

Támogatja a szervezet öngyógyító képességeit, a szemet, a koncentrációt, általában az agyműködést.

Kids_01.jpg
Anchor 1
bottom of page