top of page
Legtöbbet a legkisebbeknek

A fejlődő szervezet igényli a gondos törődést, egy életre hálás lesz érte.

SmartKids_1.jpg
Minden mamának egyszerű az álma

Egészséges, szépen fejlődő gyermekek. Egyszerű, de annál szebb célok, amelyek eléréséhez az algák az egyik legjobb segítőink.    

Algáink hármas hatása sejtszinten tisztít, táplál és véd. A jól táplált sejtek az egészséges szervek fontos feltételei. Az extra kalcium a fejlődő szervezet, a csontok igénye. Az antivirális hatás a hiányzások számát csökkenti, míg a méregtelenítés a mesterséges színezékek, tartósítószerek és szennyezett levegő semlegesítésében segítenek.   

Az omega-3 (DHA) a szemet és a fejlődő gyermeki szervezet kognitív képességeit támogatja, míg a kolin többek között a tanulást segíti.

Hogyan segítenek az algák?

A szélsőséges helyzetekben is ellenálló képességüket adják át a szervezetnek.

Elmélet & tapasztalat

Évmilliárdok alatt szélsőséges körülményekhez is alkalmazkodtak. Extrém forrósághoz, hideghez, évtizedes szárazsághoz, nagy mélységek nyomásához. Az algák a rendkívüli ellenálló képességüket adják át, szeretteink fejlődő, törékeny szervezetét pajzsként védve és támogatva.

Főképp a WellStar révén, a mögöttünk álló közel két évtized a terméktapasztalatok sokaságával látott el minket. Az összetevők azonossága a tapasztalatok azonosságát is jelenti. A korábbi tapasztalatok az alga-összetevőkre vonatkoznak, azonban az omega-3, a kolin előnyei szintén régóta ismertek, jól kiegészítik algáink jótékony hatását

Vulkan_1.jpg
Omega-3 DHA a szem egészségéért

Algákból kivonva,  a szem és a kognitív tulajdonságok támogatására.

SmartKids_3.jpg
Mindent a szemnek

Az omega-3 DHA teszi ki az agyunk 25-35%-át valamint a szem retinájának 50-60%-át. Igazolt, hogy már az is meghatározza szemünk egészségét, hogy az omega-3 zsírsavak az anyatejben milyen mennyiségben voltak jelen.

 

Azok a gyerekek, akik nem fogyasztják elegendő mennyiségben, kisebb agykapacitást érnek el, alacsonyabb intelligencia hányadossal rendelkeznek (IQ) és kommunikációs valamint nyelvi képességekben is alul maradnak jól táplált társaikhoz képest. (Queenslandi egyetem kutatási eredményei).

Kolin - figyelem és koncentráció

Élénkíti a memóriát, javítja a hangulatot, növeli a mentális energiát.

Figyelem és koncentráció

A kolin bitartarát javít a tanulási készségeken és elősegíti a megfelelő agyműködést, támogatja a koncentrációt és motivációt, valamint csökkenti a fáradtságérzetet. 

A kolin hozzájárul az új ismeretek elsajátításához, a memória megfelelő működéséhez, a pihentető alváshoz, de ezen kívül még az egyensúlyérzék, stabilitás és a mozgás terén is szerepet játszik. Az agynak ahhoz, hogy megfelelően működjön, szüksége van kolinra. 

SmartKids_4.jpg
Hármas hatás algákkal

A sejtszintű tisztítás, táplálás és vedelem algákkal a leghatékonyabb.

Spirulina-14.jpg
Spirulina & Chlorella

A Spirulina Platensis több, mint 4 000 értékes hatóanyagot juttat a szervezetünkbe. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, széles vitaminskálát, zsírsavak, antioxidánsok, mikroelemek és enzimek százait, amelyek nélkül nincs erős immunrendszer. A 90% feletti felszívódás előnyét akkor érzékeljük, amikor már kis mennyiség hatását is tapasztaljuk

A Chlorella Pyrenoidosa a méregtelenítés nagy mestere. Szennyezett sejtekbe alacsony hatékonysággal lehet tápanyagot juttatni. Épp ezért minden terápia alapja a tisztítás, legyen szó sejtekről vagy a beleinkről.

Nemcsak a csontok egészsége

Semminek nincs úgy szüksége a kalciumra, mint a fejlődő szervezetnek.

Lithothamnium Calcareum

Rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és mindenekelőtt rézben, amely elsősorban a hemoglobin-képzéshez szükséges.

Magas kálciumtartalma segítségével megelőzi a kálciumveszteséget, valamint csontszövet megtartásában is fontos szerepet játszik.

A magnézium szabályozza a neuromuszkuláris reakciókat, ezáltal megelőzi a stressz okozta megbetegedéseket és kiegyensúlyozottá tesz.

Alga-1.png
A legnagyobb gyermek a családban

Egy idős szervezet gyakran hasonló törődést igényel mint egy fejlődő.

SmartKids_5.jpg
Legyen a kor csak egy szám

... amit szemüveg nélkül is lát! Kutatások sora igazolja a szem és az omega-3 DHA kapcsolatát. Idősebb korban már olyan, súlyosabb problémáktól képes megóvni bennünket, mint például a szürke hályog vagy a makula degeneráció. 

Miben segít a kolin idősebb korban? A kolin bitartarát szedésének hatására elsősorban a gondolkodási képességünk fellendülésére számíthatunk, továbbá a kedélyállapotunk javulására és az energiaszintünk megemelkedésére.

Összetevők áttekintése

A titok nem a receptben van, hanem az összetevők egyediségében. A Tokaji is lemásolhatatlan!

spirulina_2.jpg
A Spirulina Platensis egy édesvízi mikroalga, amely több, mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, több, mint 90%-os felszívódási képességgel.

Az algák szélsőséges körülmények között is képesek megélni. A túlélés képességét adják át nekünk, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.
Beszerzés

Csatlakozzon törzsvásárlói programunkhoz, a rendszerességet jelentős kedvezményekkel jutalmazzuk.

Classic Immun Kids
Classic_alga_NoBG_2

Támogatja a szervezet öngyógyító képességeit, a szemet, a koncentrációt, általában az agyműködést.

Kids_1_NB_HR.png
Anchor 1
bottom of page