top of page
Miként tudunk segíteni?

Mindenki szeretne egy tiszta, szépen kifestett, jól szigetelt lakásban élni.

Clean_house.jpg
Testünk olyan mint egy lakás

Akkor érezzük jól magunkat benne, ha tiszta, szépen festett és védelmet nyújt az esőtől, hidegtől és a nagy melegtől. 

Algáink hármas hatása szép otthont biztosít a lelkünknek: sejtszinten tisztít, táplál és véd.

Érzelmi szinten is van feladatunk: megtisztulni a káros érzelmi hatásoktól, átadni helyüket a köszönetnek és a hálának, és kizárni az ártó gondolatokat.

Ép testben ép lélek, és mi mindkét területen igyekszünk segíteni. Iratkozzon fel hozzá hírleveleinkre.

Hogyan segítenek az algák?

Az algák évmilliárdok alatt kifejlesztett túlélő képességüket adják át az embereknek, állatoknak.

Regenerálás és adagolás

Évmilliárdok alatt szélsőséges körülményekhez is alkalmazkodtak. Extrém forrósághoz, hideghez, évtizedes szárazsághoz, nagy mélységek nyomásához. Ha károsodnak, akkor regenerálni is képesek magukat, akár radioaktív sugárzás hatásait ellensúlyozva. Ezeket a rendkívüli képességeket vesszük át, amikor algákat fogyasztunk.

 

Különböző életkorban és élethelyzetekben eltérő adagolás. Általános tapasztalat, hogy megelőzés esetén, hosszabb távon fogyasztva már kis mennyiség is kifejti kedvező hatását (pl. antivirális hatás), míg terápiás esetben az extra mennyiség bevitele ajánlott. Ne feledkezzünk meg a bő vízfogyasztásról, jelentősen növeli a hatékonyságot.

Vulkan_1.jpg
Saját tapasztalatok

Algakészítményeink lassan két évtizedes múltra teintenek vissza. Tapasztalataink közvetlenek, hitelesek.

Generacio_1.jpg
Generációk támasza

Ahol sok a hatóanyag, ott sok a hatás. Ezek egy részét érzékeljük, de az előnyök  többségéhez tudatosságra van szükségünk, közvetlenül nem érzékeljük. Pl. tisztább belek, erősebb csontok és immunrendszer, antivirális hatás.
 

Éljünk úgy, hogy ne is betegedjünk meg. Tekintsünk a tapasztalatok sokféleségére úgy, mint a megelőzés hatékonyságának megerősítésére. Mert ha valami a már kialakult problémák széles skáláján képes segíteni, akkor evidens, hogy megelőzésben is átfogóan támogat.

Fogyasztását nem lehet elég korán elkezdeni. Amit a gyermek lát, azt a mintát adja szülőként később tovább. Az alga a hatékony megelőzés eszköze. Egy svédasztal, amiről a szervezetünk mindig azt veszi le, amire épp akkor szüksége van. Minden mást fejben tegyünk hozzá - ebben is segítünk!

Hármas hatás algákkal

Sejtszintű tisztítás, táplálás és vedelem algákkal a leghatékonyabb.

Spirulina & Chlorella

A Spirulina Platensis több, mint 4 000 értékes hatóanyagot juttat a szervezetünkbe. Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, széles vitaminskálát, zsírsavak, antioxidánsok, mikroelemek és enzimek százait, amelyek nélkül nincs erős immunrendszer. A 90% feletti felszívódás előnyét akkor érzékeljük, amikor már kis mennyiség hatását is tapasztaljuk

A Chlorella Pyrenoidosa a méregtelenítés nagy mestere. Szennyezett sejtekbe alacsony hatékonysággal lehet tápanyagot juttatni. Épp ezért minden terápia alapja a tisztítás, legyen szó sejtekről vagy a beleinkről.

Spirulina-14.jpg
Nemcsak a csontok egészsége

Idősebb korban sokakat foglalkoztató kérdés, azonban a természetes kalcium nemcsak a csontoknak fontos!

Alga-1.png
Lithothamnium Calcareum

Rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és mindenekelőtt rézben, amely elsősorban a hemoglobin-képzéshez szükséges.

Magas kálciumtartalma segítségével megelőzi a kálciumveszteséget, valamint csontszövet megtartásában is fontos szerepet játszik.

A magnézium szabályozza a neuromuszkuláris reakciókat, ezáltal megelőzi a stressz okozta megbetegedéseket és kiegyensúlyozottá tesz.

A sokoldalú asztaxantin

Sejtszintű tisztítás, táplálás és vedelem algákkal a leghatékonyabb.

Haematococcus Pluvialis

A ma ismert legerősebb antioxidáns, amelynek létjogosultsága a szennyezésekkel terhelt világunkban különösen nagy. Az állatvilágban az erős árral szemben úszó  lazac szemlélteti leginkább a képességeit. 

Oly sokrétű a kedvező élettani hatása, hogy azt pár sorban leírni képtelenség. A "Részletek" gombra kattintva átfogó képet kap a jótékony hatásairól, jelentős részük valószínű, hogy Önt is érdekli.

Asztaxantin_1.jpg
Összetevők áttekintése

A titok nem a receptben van, hanem az összetevők egyediségében. A Tokaji is lemásolhatatlan!

spirulina_2.jpg
A Spirulina Platensis egy édesvízi mikroalga, amely több, mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, több, mint 90%-os felszívódási képességgel.

Az algák szélsőséges körülmények között is képesek megélni. A túlélés képességét adják át nekünk, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.
Beszerzés

Csatlakozzon törzsvásárlói programunkhoz, a rendszerességet jelentős kedvezményekkel jutalmazzuk.

Ép testben ép lélek
Classic_R_NoBG.png

Támogatja szervezetünk öngyógyító képességeit. Sejtszinten táplál, méregtelenít és véd.

Immun_image_1.jpg
Anchor 1
bottom of page