top of page

A nyári akció megy tovább


Nyári akció visszavonásig: legyen ősz, tél, tavasz vagy nyár, mennyiben legalább 2 terméket rendel, azonosat vagy eltérőt, úgy a rendelés lezárása után egy grátisz terméket talál. Válassza ki az űrlapon az Önnek tetszőt, akár rendelésenként mindig mást. Hasznos infókat a kép alatt tovább olvasva talál.


Három fontos területen igyekszünk segíteni: szép bőr, csinos alak és a nyugodt alvás. Sokaknak mindhárom vonzó lehet. Mert csak szép lehet a nap, ha kipihenten indul és nem a kávé tart ébren, tükörbe nézve akkor is tetszem magamnak, ha a kor halad, nem kis sebességgel. És a nadrág sem szorít, sőt egy új lyukat kell faragni a nadrágszíjon - vajon hányan fogják irigyelni a problémánk?

Tesztek szavak helyett! A nyári akciónk keretén belül most díjmentesen kipróbálhatjuk az új termékeket, amelyeket összefoglaló néven Classic Plusz termékeknek nevezünk, utalva arra, hogy az alaptermékek kiegészítőjeként szolgálnak, sokak által jelzett tapasztalatokat így felerősítve.

A mi igazságunk nem feltétlenül azonos másokéval, a terméket kipróbálva azonban megtudhatjuk, hogy az elégedett többséghez tartozunk, vagy a saját megoldását tovább keresők táborához.


Miként élhetünk az ajánlattal?



Válasszunk ki legalább 2 terméket az áruházban. Bármelyik 2 termék lehet, azonosak vagy eltérőek, csomagban (kedvezőbb) vagy általunk összeállítva. Menjünk végig a rendelési folyamaton, majd zárjuk le a szokott módon, azaz küldjük be a rendelésünket.

A rendelés beküldését követő oldalon ("Köszönjük megrendelését" kezdetű oldal) megjelenik az alábbi leírás és mellette az űrlap, ahol a grátisz termék kiválasztható. Adjuk meg a kért adatokat, majd a "Beküldés" gombra kattintva küldjük be a választásunkat, ami a rendelésünkkel együtt érkezik.




Az akcióban választható termékek:

Szép bőr & haj - Beauty In A készítmény hidralizált kollagént tartalmaz, amely képes beépülni a bőrbe, és hialuronsavat, amely rengeteg folyadékot képes megkötni. Rugalmas, feszes bőr az eredménye, ahol az algánk és a készítményben található hozzáadott C-vitamin katalizátorként segíti a fenti hatóanyagok beépülését.

Kevésbé ismert, de a fényes, dús haj is a kollagén hatása, mivel ezek is a testünkben található kollagén mennyiségétől függnek. Ahogy telnek az évek, egyre kevesebb kollagén termelődik a szervezetben. A kollagén a bőr öregedésére hat kedvezően, ezáltal a haj egészségére is.

Sok hasznos infó található az oldalon, többek között receptek, amelyek kívülről teszik szebbé a bőrt algás pakolással. Nem az a kérdés, hogy működik-e, hanem az, hogy nekünk mennyire. Visszajelzések alapján kb. egy hónapon belül látható változás. A képre kattintva további részleteket ismerhetünk meg.


Diéta & emésztés támogatója - Body Full Ez egy kivételes készítmény, amely egyszerre két területen támogat céljaink elérésében. És mindkét terület sokakat érint, közel a lakosság felét. A támogatások párhuzamosak, azaz ha valaki nem kíván fogyni, de megoldást keres az emésztési problémájára, akkor nem fog fogyni, ha nem kezd diétába. És ez a rossz hír is a fogyni vágyóknak: ha nem kezd diétába, nincs az a "csodaszer", mitől fogyni fog.

A diéta nem kínlódás, ha azt ügyesen választjuk ki és megfelelő hozzá a támogatás. Utóbbinak fontos része a helyes vízivás, amire szintén felhívjuk a figyelmet, praktikus tanácsokkal kiegészítve. Segítünk a teltségérzet kialakításában és a diéta betartásában hiányállapot kialakulása nélkül. A testmozgás pedig extra, amivel testét tudja igény szerint formálni, mintha a saját szobrásza lenne. Érdekes lehet?

Azoknak is segít a készítmény, akiknek valamilyen emésztési problémájuk van. Pl. székrekedés, vagy puffadás terhe. A kettő általában kéz a kézben jár... A belek rendbetétele általában mindkét problémán segít. A tiszta belek az immunrendszert is támogatják, ami egy értékes extra. És még sok-sok mást... A termék elnevezése is a fenti kettős hatásra utal: body full = telt test. Diéta támogatásához teltségérzet, és puffadtság megszüntetése, belek tisztítása, ha erre keresünk megoldást. A citromfű nyugtató hatása pedig legyen a ráadás. Nem kevés támogatás, részletek a lenti képre kattintva.



Pihentető alvás - Deep Sleep

A nyugodt, pihentető alvás nem csupán egy egyszeri élmény. Hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, és amennyiben tudatosan figyelünk rá, éveket adhat, amelyeket együtt tölthetünk még szeretteink társaságában. Az pedig csak hab a tortán, ha ismerjük, mennyire másként indul a nap egy pihentető alvás után, mint akkor, ha álmatlanul töltöttük az éjjelt, pedig nem ez volt a cél.


Az algák alvásra gyakorolt jótékony hatását gyógynövények fokozzák, amelyek a népi gyógyászatban évszázadok óta ismertek. Itt sem az a kérdés, hogy működik-e, hanem az, hogy nekünk mennyire segít. Fontos, hogy a készítmény nem egyik napról a másikra hozza a kívánt hatást - habár ez sem kizárt -, hanem 1-2 hét alatt. Részletek a lenti képre kattintva.



Minden Classic Plusz termékre igaz: kórós, szélsőséges esetekben forduljunk orvoshoz, vagy olyan szakemberhez, aki a problémánkon segíthet. Az akció neve is utal a remélhető előnyökre: készüljünk együtt a nyárra. Pár kilóval kevesebb, kisebb pocak, szebb bőr, kevesebb ránc, pihentető szabadság - amihez esetenként szükséges némi aktivitás és akartat is - lásd fogyás. És ha megtetszett az élmény, nyugodtan jöhet a folytatás, mert egy sikeres teszt után a vásárlás már nem felesleges pénzkidobás.





GreenStar International a WellStar megszűnését követően folytatja az algakészítmények gyártását, a korábbi tulajdonossal (Christian Wiesner) kötött megállapodás eredményeként. A 2004 óta népszerű algakészítmények gyártásán túl új fejlesztések is elérhetőek, összeállításuk és gyártásuk mögött ugyanazok a szakemberek állnak, mint a WellStar idején. Német termék, német minőség közel 20 éve.



1 090 megtekintés
bottom of page