top of page
Anchor 1
A napfény zöld íze

Lényegesen több, lényegesen más, semmi mű, a legjobb választás

A természet tiszta ereje

A PurePower poralga 240g tiszta természet! Nem tartályokban születik. Nem műtrágyával táplálva, nem mesterségesen megvilágítva, nem roncsolva szárítva.

Algakeverékünk kivételes képességét a természet adja. A vulkanikus környezet táplál, a napfény életre kelt és éltet, majd szüret után kíméletesen szárít.

A poralgával kimaradunk a kapszulák harcából: egyik állati eredetű (zselatin), a másik vegyi eljárással előállított (növényi). Allergiás reakciókra sem kell számítani (pl. a kapszula lehetséges szója- vagy gluténtartalma miatt), miközben árban a por változat lényegesen kedvezőbb.

Wild Nature
Egyedülálló hármas hatás

Hármas hatás, amire mindenkinek szüksége van: sejtszintű tisztítás, táplálás és védelem

Spirulina-44.jpg
Összetevők szinergiája

A PurePower poralga összetevői külön-külön is egyedülállóak. Együttesen azonban nemcsak kiegészítik egymást, de az egyes összetevők fokozzák a többi összetevő hatását:

  • sejtszintű tisztítás

  • sejtszintű táplálás

  • sejtszintű védelem


Az alga a legtovább élő emberek és állatok tápláléka. Minden támogatást megad, amire sejtszinten szükségünk lehet. Ami hiányzik, azt fejben szükséges hozzátennünk.

Sejtszintű tisztítás
Chlorella Pyrenoidosa

Egyik legerősebb méregtelenítő, amely a nehézfémeket, sőt a radioaktív izotópokat  is képes kivinni a szervezetből. A legtöbb klorofillt tartalmazza, nevét is innen kapta.

Nem tudjuk kivonni magunkat modern környezetünk káros hatásai alól. A mérgező vegyületek jelen vannak az élelmiszereinkben (tartósító szerek, adalékok, színezékek), vizeinkben, levegőben, de még a fogorvosnál is bekerülhet.

Csak a levegő szennyezettsége miatt ezrek hallnak meg évente, és sokak élete rövidül. Ekkor még nem beszéltünk a dohányzás révén bevitt mérgekről, akár passzív formában!

Chlorella superfood in powder, small chalk board, horizontal.jpg
Sejtszintű táplálás
Spirulina Platensis

Több, mint 4 000 hatóanyag! Tartalmazza az összes esszenciális aminosavat, zsírsavakat, enzimek százait, vitaminok széles skáláját, nyomelemeket.

A felszívódási képessége 90% feletti, ami rendkívül gazdaságossá teszi: már kis mennyiségben sokat kapunk. Ezért van az, hogy az algák esetében a minőség fontosabb, mint a mennyiség! 

Lithothamnium Calcareum

Vörös alga, amely rendkívül lassan nő, évente 1mm-t. Magas (34% feletti) kalcium tartalommal, és ami még fontosabb, felszívódó képessége 96%-os, amivel egyedülálló a természetben.

 

Ezen felül több, mint 32 nyomelemet tartalmaz, mint pl. szelén, cink, kobalt, króm. Gazdag magnéziumban és rézben. Kiválóan támogatja a szervezet ellátását ásványi anyagokkal.

Spirulina-53.jpg
Sejtszintű védelem
Closeup shot of healthy berry_edited.jpg
Acerola cseresznye

Értékét a kiemelkedően magas C-vitamin tartalma adja, ami az algában található antioxidáns hálózatba épülve jelentősen fokozza annak hatását, átadva a gyümölcs minden előnyét is.

Az acerola erősíti az immunrendszert, gyulladás-csillapító hatása van, valamint segítséget jelenthet cukorbetegség, magas koleszterinszint, májprobléma, reuma esetén, lábadozás során.

Antioxidáns hálózat

A tudomány mai állása szerint egyetlen erős antioxidánsnál hatékonyabb, ha antioxidánsok széles választéka áll rendelkezésre, amelyek hálózatot alkotnak.

Az acerola cseresznye magas C-vitamin tartalma, erős antioxidáns is egyben. Beépül az algákban már meglévő erős antioxidáns hálózatba, tovább erősítve azt, miközben átadja a C-vitamin és a gyümölcs minden további előnyét is (pl. immunrendszer erősítése, gyulladás-csillapító hatás).

20190216_DrKleine-Gunk_HU-ANTIOXIDÁNSOK.jpg
Összetevők áttekintése

A titok nem a receptben van, hanem az összetevők egyediségében. A Tokaji is lemásolhatatlan!

spirulina_2.jpg
A Spirulina Platensis egy édesvízi mikroalga, amely több, mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, több, mint 90%-os felszívódási képességgel.

Az algák szélsőséges körülmények között is képesek megélni. A túlélés képességét adják át nekünk, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.
Beszerzés

Csatlakozzon törzsvásárlói programunkhoz, a rendszerességet jelentős kedvezményekkel jutalmazzuk.

Ép testben ép lélek
Classic_R_NoBG.png

Támogatja szervezetünk öngyógyító képességeit. Sejtszinten táplál, méregtelenít és véd.

Classic_Pure_2.jpg
bottom of page