top of page

Poralga - a napfény zöld íze


Classic Poralga - ínyencek kihagyhatatlan napindítója. Kezdetben volt a por és semmi más. Tízezrek rajongtak érte, talán százezrek is. Megtanulták a fogyasztását, hiszen "valamit kezdeni kell vele". Nem lehet csak úgy bekapni, mint egy kapszulát, majd rohanni tovább.


Felpörgött világunkban itt kell egy kis megnyugvás: milyen koktélt keverek ki ma magamnak és szeretteimnek? És hamar rájövünk: nemcsak a napfény, de szívünk is belekerül a koktélba. Mosollyal tálalva nem létezik szebb napindítás...


A kihívások nagyszerű eredményeket szülnek. Olyan megoldásokat, amelyek akár egy életre velünk maradnak. Amikor egy ideig (évekig) nem volt a poralga elérhető, sokan a kapszulákat kibontva keverték az algát megszokott koktéljukba.



A poralga íze nem borzalmas, csak szokatlan. A természetes ízeket idegennek tartó, édesítő és ízesítő szerekhez szoktatott fogyasztó első kóstolásra a poralgát nem tudja sem lenyelni, sem kiköpni. Átvitt értelemben, és igen, a gyakorlatban is ez a helyzet. Hogy ne így legyen, ebben kívánunk most segíteni.



Miért poralga?



Minden összetevőjében természetes. Egy molekula szintetikus anyag nincs benne. Nemcsak vegán, de egészséges is, minden kockázattól mentes. Most is és mindörökké. Egy ismerősöm mondta némi éllel anno: "bio az, amit éjjel permeteznek". Az egészségdivat ma gyakran azt jelenti, hogy nincs benne állati, vagy cukor stb, "de nyugodj meg, majd mérgezünk másképp".



Olyan nem létezik, hogy pl. vegán vagyok, de nem bírom a természetes ízeket. Nem célunk igazságot tenni az egyes nézetek között, mindegyiknek megvan a maga igaza. A poralgát azoknak ajánljuk, akik szeretik a természeteset, a minőségit, ugyanakkor megfogják a pénzt, ha a lehetőség erre adott. A poralga ugyan többe kerül, de a dobozban 2 Classic Immun Green (2x 180 kapszula) tartalmának megfelelő algamennyiség található (2x 120g) - a kapszula és annak töltését támogató anyagok nélkül.


A poralga fogyasztói elégedett nyertesek, akik valódi előnyre fordítják a látszólagos hátrányokat. Pl. egy szokatlan ízvilágból változatos, kifejezetten ízletes koktélokat varázsolnak, amelyek kivételes módon és formában támogatják így fogyasztója egészségét. Hamar elérkezik az idő, amikor már nem is az alga íze a kérdés, hanem az, hogy milyen koktélt állítsak össze legközelebb.



Kiknek ajánljuk?



A poralgát nem az ínyencekre gondolva fejlesztettük ki. Ha felüti a fejét a betegség a családban, akkor megugranak a kiadások. Kerestük annak módját, hogy ilyen esetekben úgy adhassunk többet, hogy ne kerüljön többe. És erre feladatra a poralga a legjobb megoldás.


Terápia idejére megemelhető az adag, akár többszöröse is annak, amit korábban fogyasztottunk. Egy tipp: minél több részre osztva fogyasztjuk algáinkat, annál kedvezőbb a hatás. Többször kevesebb a legjobb stratégia, ami így lehet akár több gyümölcsös algakoktél naponta.


Poralgából a házi kedvenceknek is jut. Adagolása egyszerű, ételre szórva, vagy tejbe keverve. Nekik ez nem idegen, gyakran látjuk, hogy húsevőink füvet esznek, szervezetük kívánja a zöldet. A vírus az állatokat is könnyen megtalálja, és esetükben nem jár annyira előre a tudomány, hogy mindig segíteni tudjon. Gyakran altatás a vége. Az orvos már tudja, a család "másik tagja" pedig próbál időt nyerni, hátha megtalálja valahol a csodát. Csodák nagyon ritkán léteznek, jobb előrelátónak lenni, úgy óvni, támogatni a kis kedvenceket, hogy ne is betegedjenek meg. Az alga ebben segít, antivirális hatása kiemelkedő. Az igazolás most megfordult: emberek kedvező tapasztalatait hasznosíthatják az állatok.



A fenti képre kattintva meghallgathatunk néhány terméktapasztalatot Dr. Hinger Sándor állatorvos előadásában, aki már több, mint 500 kedvező és gyakran számára is meglepő tapasztalaton van túl.


Érdemes a tapasztalatok között tovább böngészni, számtalan hasznos visszajelzés megtalálható. A legfrissebbek a poralgával kapcsolatos hírlevelünkben olvashatók, ide >>> kattintva. A por és kapszula változatok azonos alapokra épülnek, hatás szempontjából különbséget leginkább a sejtszintű védelem megvalósulásában találunk.


A sejtszintű védelmet a kapszulás változatnál az asztaxantin erősíti, aminek további előnyeit ezáltal szintén magunkhoz vesszük. A por esetében C-vitamin erősíti tovább az algák antioxidáns hálózatát és adja az algák hatásához kivételes képességeit. Különbséget a hatásban ritkán érezni, de előfordulhat, hogy a különbségnek van jelentősége. Nem vagyunk egyformák, igényeink is eltérőek. A két termék esetében ezért törekedtünk némileg eltérő receptúrára. Mindig jó, ha van lehetőség "finomhangolásra".



Hogyan fogyasszuk?



A poralga fogyasztásának fantáziánk szab határt. Keverték már elégedetten gyümölcsjoghurtba, vagy szórták vajas kenyérre, ételre. Magam éveken keresztül tejeskávéba kevertem reggelente (nagy bögre langyos tejeskávé), és az így kialakult különleges ízt nagyon szerettem.


Most a gyümölcskoktélos napindítást szeretem. Az áruházak mirelit részlegén felfedeztem különböző gyümölcsöket, amelyek télen, nyáron egyformán elérhetők, nem korlátoznak a szezonalitások. Minél kisebb szemű a gyümölcs, annál ritkában végzi a koktél a pályafutását a nyakunkban. Épp ezért nálam az erdei gyümölcsök keveréke lett az alap, amelyhez különböző szirupokat öntök. Ez lehet erdei gyümölcs, lehet málna, sőt energiaital sziruppal is feldobom időnként az alga + gyümölcs koktélomat.



Gyakran változtatom az összetevőket, újabb ízvilágokat felfedezve. Csalódás csak akkor ér, ha túl sok szirup kerül a koktélba. Az edei gyümölcsök savanykás íze egy édeskés, aromás ízzel szépen formázható. Az apró gyümölcsdarabok rágcsálása pedig további élmény forrása, nem beszélve a gyümölcsök hozzáadott értékéről. Az alga ízéről már rég nem veszek tudomást, csak azt figyelem, milyen gyümölcskoktélt kívánok aznap leginkább. Mert az alga éltet, a változatosság gyönyörködtet



Kedvezményes ajánlatunk



Hogy a poralgához kedvet csináljunk, kidolgoztunk egy nagyszerű ajánlatot. Ha most valaki egy meghatározott csomagban rendel poralgát, akkor kedvezményesen választhat hozzá négy további termék közül egyet. A kedvezmény nem jelent grátiszt, így a csomag 2-termékesnek számít, ami miatt egy harmadik termék is választható a rendelés beküldését követően, az viszont már grátisz.


A kedvezményes ajánlat a lenti képre kattintva érhető el. Rendeléskor a termék ára alatt színes köröket találunk. Rájuk kattintva láthatjuk, hogy a poralgánk mellé mit választhatunk. A végleges változat lesz a döntésünk és kerül a kosárba.



A kedvezményes ajánlattal augusztus 31-ig, vagy a készlete erejéig élhetünk. A csomagban és a csomag mellé választható termékekről bővebb leírást ide >>> kattintva találunk.



Ajánlott adagolás



Ajánlott adagolás: a poralgában kis adagolókanál is érkezik. Egy csapott kanál kb. 2g algát tartalmaz, a púpozott kb. 3g-ot. Ha még korábban algát nem fogyasztottunk, akkor fokozatosan szoktassuk hozzá a szervezetünket. Kezdjük naponta 0,5-1 csapott adagolókanálnyi algával, majd 4-7 nap múlva emeljük tovább. Az óvatosság mindig ajánlott, mert nincs ránk írva, hogy miként reagálunk az algákra, az eseteként intenzív méregtelenítési hatásokra.


Étkezés előtt, vagy után? Majdnem mindegy. Azonban ha valaki fogyni szeretne, akkor mindenképp étkezés előtt ajánlott a fogyasztása, kb. egy órával. A fogyási szándékot terápiás helyzetnek tekintjük, azaz megemelt algaadag ajánlott sok folyadékkal. 2 vizespohárnyi algás gyümölcskoktél minden főétkezés előtt meglehetősen hatékony és még kellemes módja is a fogyásnak.


Egy tipp: aki ki szeretné próbálni a poralgát, egyszerűen megteheti: a népszerű Classic Immun Green készítményből az algaport könnyű kinyerni, széthúzva a kapszulát. Indulhat a kísérletezés, a saját recept felismerése, és ha sikerrel járt, akkor porra váltva nemcsak egy ízélménnyel lesz gazdagabb, de anyagilag is jobban megéri. Algás gyümölcskoktéllal a család napi gyümölcsbevitele is garantált!




GreenStar International a WellStar megszűnését követően folytatja az algakészítmények gyártását, a korábbi tulajdonossal (Christian Wiesner) kötött megállapodás eredményeként. A 2004 óta népszerű algakészítmények gyártásán túl új fejlesztések is elérhetőek, összeállításuk és gyártásuk mögött ugyanazok a szakemberek állnak, mint a WellStar idején. Német termék, német minőség közel 20 éve. .



126 megtekintés
bottom of page