top of page
Ne várjon a futárra, rendeljen csomagautomatába

Népszerű csomagküldési mód, nemcsak elfoglalt embereknek.

FoxPost csomagautomaták

Egyre több csomagautomata található, frekventált helyeken, már kisebb településeken is. Használatuk pár lépésben megismerhető:

  • a lenti automata keresőbe írja be a település nevét, és válassza ki az Önnek megfelelő csomagautomatát.
     

  • a kiválasztott automata címét másolja be a Megjegyzésbe a rendelési folyamat során, a szállítási mód kiválasztása után.
     

  • a csomag érkezésekor az SMS-ben kapott kódot adja meg az automata képernyőjén (lásd tájékoztató videó).

Válasszon egy közeli csomagautomatát
Így rendelhet még egyszerűbben

Ha már vásárolt nálunk, elérhetősége szerepel a rendszerünkben, és ugyanazt a csomagot rendelné mint korábban, akkor miért adná meg adatait ismételten?

A visszatérő ügyfeleink esetében bevált gyakorlat, hogy amennyiben ugyanazt a csomagot rendelik változatlan címre, úgy a következő rendelés alkalmával elegendő az átutalást elindítani, megadva a rendelést, az esedékes grátisz terméket és a telefonszámot a banki közleményben.

Ez azért is praktikus megoldás, mert bármilyen nem egyértelmű helyzet esetén el tudjuk érni, mintha hagyományos módon adta volna le a rendelését.

A banki adatokat a rendszer az első rendelése alkalmával küldi, amelyet még hagyományos módon, a weboldalon kell leadnia. Ha rendelése vagy bármely adata később változna, úgy elég egy új rendelést leadnia a weboldalon, és a rendszer elmenti a változásokat.

Segítünk kiadásait csökkenteni

Több lehetőséget kínálunk kiadásai csökkentésére, és csak Önön múlik, hogy egyikkel él, vagy mindegyikkel

Anchor 1
bottom of page