top of page

Classic Immun Kids


Minden mama álma: egészséges, boldog gyermek. A gyermekeknek szánt algakészítmény nem helyettesíti a szülői gondoskodást és szeretetet, azonban jól kiegészíti azt, értékes összetevőivel célzottan támogatva és védve a fejlődő gyermeki szervezetet.



A Classic Immun Kids az algák és további összetevők révén számtalan kedvező hatást ötvöz egy készítményben. Értékes táplálék, amely gazdag fehérjékben, zsírsavakban, vitaminokban, magnéziumban, vasban és kifejezetten a csontok, fogak növekedéséhez szükséges kalciumban.

Kiemelkedő antivirális hatás

Erős antivirális védelem esetén a szervezetbe kerülő vírusok nem képesek szaporodni, elterjedni, betegséget okozni, másokra továbbterjedni. Minden szülő tudja, hogy a gyermeki közösségek melegágyai a vírusos megbetegedéseknek. A gyermekek sokkal kötetlenebbül érintkeznek egymással, mint a felnőttek, a különböző vírusokat hamar átadják egymásnak, amelyeket otthon továbbadva a szülők sem maradnak ki a különböző járványokból, bármennyire is igyekeznek, védekeznek. A gyermeket nem lehet karanténba zárni! Az algáink antivirális hatása régóta ismert, nemcsak a tudomány által, de a közel két évtizedes gyakorlat révén is. Az algák fogyasztása szülőknek is ajánlott, járványos időkben növelve a mennyiséget.

Mindent a szemnek


Omega-3 DHA teszi ki az agyunk 25-35%-át valamint a szem retinájának 50-60%-át. Igazolt, hogy már az is meghatározza szemünk egészségét, hogy az omega-3 zsírsavak az anyatejben milyen mennyiségben voltak jelen. Tehát érdemes törekednünk arra, hogy a gyermek mielőbb hozzájusson kellő mennyiségben, akár a kapszulákat kibontva, por formájában, az ételbe keverve. De mert a gyermek táplálása a fogantatástól kezdődik, már a mamának is érdemes a születendő gyermeke táplálásával kiemelten törődnie. Nem lehet a figyelmet elég korán kezdeni!



Azok a gyerekek, akik omega-3-at nem fogyasztanak elegendő mennyiségben, kisebb agykapacitást érnek el, alacsonyabb intelligencia hányadossal rendelkeznek (IQ) és kommunikációs valamint nyelvi képességekben is alul maradnak jól táplált társaikhoz képest. (Forrás: Queenslandi egyetem kutatási eredményei).

Figyelem és koncentráció

A kolin bitartarát javít a tanulási készségeken és elősegíti a megfelelő agyműködést. Támogatja a koncentrációt és motivációt, valamint csökkenti a fáradtságérzetet. A gyermekek manapság sokkal nagyobb megterhelésnek vannak kitéve, magas elvárások, a jó tanulmányi eredmény elvárt. A sport úgyszintén rendkívül fontos, az edző és a csapat nagyszerű nevelő. A helytálláshoz azonban kell a figyelem, az agyi energia, amely a tartalékokat mozgósítja.



A kolin hozzájárul az új ismeretek elsajátításához is, a memória megfelelő működéséhez, a pihentető alváshoz, de ezen kívül még az egyensúlyérzék, stabilitás és a mozgás terén is szerepet játszik. Az agynak ahhoz, hogy megfelelően működjön, szüksége van kolinra, érdemes gondoskodnunk a megfelelő beviteléről. A készítmény többek között ebben is segít.

Fogyasztása és adagolása



Amikor a baba anyatejen kívül már más táplálékot is ehet, akkortól fogyaszthatja a Classic Immun Kids algakeveréket. Ha a kis kapszula is nagy még, akkor a kapszulát kibontva, por formájában, folyadékba vagy ételbe (pl. joghurt) keverve.



Az algát folyamatosan fogyasztva (megelőzés) már nagyon kis mennyiség is kifejti a jótékony hatását. Népszerűsége többek között ennek is köszönhető. Egy dobozban 120 kapszula található, amely akár 4 kisgyermek egyhavi adagja is lehet. Ahogy a gyermek növekszik, úgy növelhetjük a kapszulák számát, egy idő után áttérve a Classic Immun Green (180 kapszula) készítményre.


Minőség mindenekelőtt!



Az algák hatékony méregtelenítő képessége közismert, mágnesként vonzzák magukhoz, majd vezetik ki a szervezetünkbe elkerülhetetlenül bejutó mérgeket (táplálékkal, vízzel, levegővel). De nem megfelelő környezetben termesztve, ugyanígy begyűjtik a környezeti szennyeződéseket, amelyek így bekerülnek a szervezetünkbe. Ezért és más tényezők miatt sem mindegy, hogy a készítményben található algák milyen forrásból származnak.


A gyermekeknek szánt készítmény tisztaságát fokozottan szem előtt tartva került alga alapú omega-3 a készítménybe, kerülve a halakból préselt változatokat, amelyek szennyeződésekkel többszörösen terheltek. A kapszula sem a divatot követi, zselatin kapszulánk kb 100 éve bizonyít.



Júliusi akció!



Amennyiben július 31-ig 2db Classic Immun Green terméket rendel, úgy ajándékba kap egy Classic Immun Kids terméket és a Nyári akció keretén belül egy további terméket is választhat, a rendelés lezárásár követően. A kedvezményes csomag a képre kattintva rendelhető, az ajánlat a készet erejéig él!






GreenStar International a WellStar megszűnését követően folytatja az algakészítmények gyártását, a korábbi tulajdonossal (Christian Wiesner) kötött megállapodás eredményeként. A 2004 óta népszerű algakészítmények gyártásán túl új fejlesztések is elérhetőek, összeállításuk és gyártásuk mögött ugyanazok a szakemberek állnak, mint a WellStar idején. Német termék, német minőség közel 20 éve.




216 megtekintés
bottom of page