top of page

Névváltozás - Classic Immun Green


Rengeteg algatermék van a piacon, de csak egy azonos a WellStar által gyártott eredetivel. A WellStar megszűnésekor sikerült megállapodnunk a Green Gold Imune receptúrájának kidolgozójával és a védjegy tulajdonosával a termék gyártásának folytatásáról. A megállapodás kiterjedt a receptúra átadására, a beszállítói kapcsolatokkal együtt, korlátlan ideig. Nem is lehetne másként, hiszen egy receptúrát nem lehet levédeni, épp ezért azt titkolni szokás, adott esetben páncélszekrényben tartva. Ha egyszer átadásra kerül, akkor az vissza nem vehető.



Imune - ideiglenes névhasználat az átmenetre



A védjegy használata azonban ideiglenesen átadható. A lejárat ideje előzetesen egyeztethető, így a használónak van ideje felkészülni a változásra. Ez történt esetünkben is az Imune védjegy használatával. Az ideiglenes átadás fontos célt szolgált: időre volt szükségünk, hogy a WellStar bezárásakor károsult vásárlókat kompenzálni tudjuk, ami egy önként tett vállalás volt. Olyan embereknek dobtunk mentőövet, akikkel hosszú évek óta ismertük egymást, jó ismerősök, barátok voltunk. Barátot az ember nem hagy bajban, de idegent sem, ha teheti. Minden károsultnak azt a terméket kívántuk adni, amit rendelt: eredeti Imune algakeveréket.


Ugyanennyi időre volt szüksége a korábbi tulajdonosnak - Christian Wiesnernek - az új vállalkozása elindításához. Lehetősége volt tehát a védjegyet ideiglenesen átengedni. Hálával tartozunk neki, amiért ezt a csodálatos készítményt anno kifejlesztette. Cége bukása mögött nem szándék állt, hanem hibás stratégia, és sokat segített a keletkezett károk rendezésében.



Classic - bevált dolgok állandósága

Az Imune név használatára 2022 szeptemberig kaptunk engedélyt, utána ezzel a névvel termékeket már nem gyárthatunk. Épp ezért a legutolsó gyártásunk Imune néven augusztusban történt. A készletek kifutása után fokozatosan térünk át az új Classic védjegyre.

Védjegyünknek több üzenete is van. Classic a bevált, időtálló jelzője, amely egyben garancia is a változatlan minőségre. A védjegy figuráját a jin jang stilizált görbéi alkotják, utalva a test és lélek szoros kapcsolatára - egyik sem lehet egész-ség a másik nélkül.


A meghajló mozdulat a köszönet és a hála fontosságára emlékeztet. Aki folyamatosan hálát érez, nem tud megbetegedni! A védjegy színei sem véletlenszerűek, a termékeinkben található algák színeit adják vissza, mint a zöld, kék és vörös algák.

Classic Immun Green - első a sorban

Az egyes termékeink megnevezése eltérő, a Classic védjegy minden termék esetében egy kiegészítő fantázianevet kap. A korábbi Imune termékünk így lett Classic Immun Green, ahol az Immun szó utal a termék funkciójára - öngyógyító folyamatok erősítése, a Green pedig utal a tartalmára, az algák domináns zöld színére - ahogy történt ez korábban is...





GreenStar International a WellStar megszűnését követően folytatja az algakészítmények gyártását, a korábbi tulajdonossal (Christian Wiesner) kötött megállapodás eredményeként. A 2004 óta népszerű algakészítmények gyártásán túl új fejlesztések is elérhetőek, összeállításuk és gyártásuk mögött ugyanazok a szakemberek állnak, mint a WellStar idején. Német termék, német minőség közel 20 éve.

245 megtekintés
bottom of page