top of page

Grátisz termékek áttekintése


A grátisz termékek célja: még több minőséget vinni életünkbe Algáink a szervezetünk védelmi rendszerét és öngyógyító képességét támogatják. Ha törekszünk a betegségek kiváltó okainak megszüntetésére is, akkor hosszú élet vár ránk. De nemcsak ebben kívánunk segíteni, hanem olyan megoldásokban is, amelyek egy keveset visszaadni képesek abból, amit a természet hosszú évek alatt elvesz.


Legalább 2 terméket rendelve egy grátisz terméket választhat rendelése beküldése után megjelenő oldalon, az ott található űrlapon. Ezek a termékek az életminőségünkön javíthatnak. A hajunk, bőrünk, szöveteink, ízületeink minőségén, a pihentető alvásban, ami plusz éveket ad. Segít a választott diéta betartásában, a jobb emésztésben, ami nemcsak egy kellemetlen tünet elnyomása, de bélrendszerünk karbantartása is - "ahol az egészség lakozik".


Milyen grátisz termékeket választhatunk? Az elkövetkezőkben egy rövid tájékoztatót talál a választható grátisz termékekről, amennyiben legalább 2 termék felett rendel. Bővebb információt a termékekről képekre kattintva talál.


Tovább olvasva a leírást, egy további grátisz lehetőségét ismerheti meg, ami abban az esetben jár, ha rendeléseinek összege 90 napon belül meghaladta a 72 900 Forintot, vagy ezen összeg felett rendel. A grátisz Ever Gold automatikusan érkezik, ha az említett összeghatárt elérte.


Hogyan tudjuk a grátisz terméket kiválasztani? Állítsuk össze a rendelést, majd küldjük be, ezzel lezárva a rendelési folyamatot. Ezt követően megjelenik egy oldal, ahol kiválaszthatjuk a grátisz terméket egy űrlapon. A grátisz kiválasztása egy másik folyamat, ezért a nevünket ismét meg kell adnunk, hogy a beazonosítás egyértelmű legyen. A gombra kattintva találunk egy tájékoztató videót, amely ezt a részt is bemutatja.




Választható grátisz termékek

Szép bőr & haj - Beauty In A készítmény hidralizált kollagént tartalmaz, amely képes beépülni a bőrbe, és hialuronsavat, amely rengeteg folyadékot képes megkötni. Rugalmas, feszes bőr az eredménye, ahol az algánk és a készítményben található hozzáadott C-vitamin katalizátorként segíti a fenti hatóanyagok beépülését.

Kevésbé ismert, de a fényes, dús haj is a kollagén hatása, mivel ezek is a testünkben található kollagén mennyiségétől függnek. Ahogy telnek az évek, egyre kevesebb kollagén termelődik a szervezetben. A kollagén a bőr öregedésére hat kedvezően, ezáltal a haj egészségére is.

Sok hasznos infó található az oldalon, többek között receptek, amelyek kívülről teszik szebbé a bőrt algás pakolással. Nem az a kérdés, hogy működik-e, hanem az, hogy nekünk mennyire. Visszajelzések alapján kb. egy hónapon belül látható változás. A képre kattintva további részleteket ismerhetünk meg.


Diéta & emésztés támogatója - Body Full Ez egy kivételes készítmény, amely egyszerre két területen támogat céljaink elérésében. És mindkét terület sokakat érint, közel a lakosság felét. A támogatások párhuzamosak, azaz ha valaki nem kíván fogyni, de megoldást keres az emésztési problémájára, akkor nem fog fogyni, ha nem kezd diétába. És ez a rossz hír is a fogyni vágyóknak: ha nem kezd diétába, nincs az a "csodaszer", amitől fogyni fog.

A diéta nem kínlódás, ha azt ügyesen választjuk ki és megfelelő hozzá a támogatás. Utóbbinak fontos része a helyes időzítés és vízivás, amire szintén felhívjuk figyelmét, praktikus tanácsokkal kiegészítve. Segítünk a teltségérzet kialakításában és a diéta betartásában, hiányállapot kialakulása nélkül. A testmozgás pedig extra, amivel testét tudja igény szerint formálni, mintha a saját szobrásza lenne. Érdekes lehet?

Azoknak is segít a készítmény, akiknek valamilyen emésztési problémájuk van. Pl. székrekedés, vagy puffadás terhe. A kettő általában kéz a kézben jár... A belek rendbetétele általában mindkét problémán segít. A tiszta belek az immunrendszert is támogatják, ami egy értékes extra. És még sok-sok mást... A termék elnevezése is a fenti kettős hatásra utal: body full = telt test. Diéta támogatásához teltségérzet, és puffadtság megszüntetése, belek tisztítása, ha erre keresünk megoldást. A citromfű nyugtató hatása pedig legyen a ráadás. Nem kevés támogatás, részletek a lenti képre kattintva.



Pihentető alvás - Deep Sleep

A nyugodt, pihentető alvás nem csupán egy egyszeri élmény. Hozzájárul egészségünk megőrzéséhez, és amennyiben tudatosan figyelünk rá, éveket adhat, amelyeket együtt tölthetünk szeretteink társaságában. Talán senkinek sem kell bemutatni, hogy mennyire másként indul a nap egy pihentető alvás után, mint akkor, ha úgy ébredünk, mintha nem is aludtunk volna.


Az algák alvásra gyakorolt jótékony hatását gyógynövények fokozzák, amelyek a népi gyógyászatban évszázadok óta ismertek. Itt sem az a kérdés, hogy működik-e, hanem az, hogy nekünk mennyire segít. Fontos, hogy a készítmény nem egyik napról a másikra hozza a kívánt hatást - habár ez sem kizárt -, hanem 1-2 hét alatt. Részletek a lenti képre kattintva.




A gyerekalga - Immun Kids 

A Classic Immun Kids az algák és további összetevők révén számtalan kedvező hatást ötvöz egy készítményben. Értékes táplálék, amely gazdag fehérjékben, zsírsavakban, vitaminokban, magnéziumban, vasban és kifejezetten a csontok, fogak növekedéséhez szükséges kalciumban.


Erős antivirális védelem esetén a szervezetbe kerülő vírusok nem képesek szaporodni, elterjedni, betegséget okozni, másokra továbbterjedni. Minden szülő tudja, hogy a gyermeki közösségek melegágyai a vírusos megbetegedéseknek. A gyermekek sokkal kötetlenebbül érintkeznek egymással, mint a felnőttek, a különböző vírusokat hamar átadják egymásnak, amelyeket otthon továbbadva a szülők sem maradnak ki a különböző járványokból, bármennyire is igyekeznek, védekeznek. Algáink antivirális hatása régóta ismert, nemcsak a tudomány által, de a közel két évtizedes tapasztalatunk is ez. Az algák fogyasztása az egész családnak ajánlott, vírusos időkben a mennyiséget emelve. És ha kedvenceink is a család részét képezik, akkor kapszulából az algát kibontva nekik is jár a támogatás. A tapasztalatok között visszajelzést esetükben is talál.




Minőségi idő - a rendszeresség jutalma



Legalább 72 900 Forint felett rendelve - akár 90 nap alatt összesítve - Ever Renewing Gold is érkezik ajándékba, értékes összetevőit a képre kattintva találja. Nemcsak idősebbek életét könnyítheti meg, 40 éves kor felett már ajánljuk. Napi 1 kapszula sokak számára érzékelhető plusz energia, ami teherbírásunkra és közérzetünkre is kedvezően hat. A természet páratlan értékes válogatása a rendszeresség jutalma, ajándékba kapva a pénztárcájának is barátja.






GreenStar International a WellStar megszűnését követően folytatja az algakészítmények gyártását, a korábbi tulajdonossal (Christian Wiesner) kötött megállapodás eredményeként. A 2004 óta népszerű algakészítmények gyártásán túl új fejlesztések is elérhetőek, összeállításuk és gyártásuk mögött ugyanazok a szakemberek állnak, mint a WellStar idején. Német termék, német minőség közel 20 éve.



bottom of page