top of page

Imune érkezése


A 2000-es évek elején alakult a német WellStar cég, amely olyan megoldással jelentkezett az európai piacon, amelyet sokan megmosolyogtak: mikroalgák meghatározott keverékével. Akkor még kevesek által kutatott terület volt, de nem kis nevekkel. A szépségipartól az űrkutatásig tekintélyes szereplőket nevezhetnénk meg. A tudásukat azonban megtartották maguknak.


Ma már egyre többen ismerik fel az algák jelentőségét, egyre többen kutatják, de még csak karcolgatjuk a lehetőségek felszínét. Azonban eljutottunk oda, hogy ha valakinek azt mondjuk, hogy az alga egy jó dolog, akkor bólogat, igen, hallott róla. És talán már nem is vagyunk olyan messze a céltól, ami másutt már bekövetkezett: az alga idővel ott lesz minden asztalon - mint Japánban, a legtovább élő emberek hazájában.


A korábbi német gyártó 2020 végén tönkre ment, ezzel együtt az eredeti Green Gold Imune készítmény gyártása is megszűnt. Épp ezért, ha ilyen terméket talál, akkor az nem lehet a WellStar készítménye, nem létező cégnek terméke sem létezik. A forgalmazók egy csoportja megalapította a GreenStar International céget, és megállapodott a korábbi jogtulajdonossal a bezárt cég kötelezettségeinek átvállalásáról és a népszerű termék gyártásának újraindításáról.


2021 március közepétől érhető el a régi új készítmény. Ugyanaz a német termék, alapanyag, származás, gyártósor. A gyártás folyamatos, hamarosan a választék is bővül. Keresse a képen látható védjegyet, a meghajló figurát, a három színt, amely algáinkra utal: kék, zöld és vörös. Az alga örök, a minőség és a tapasztalatok változatlanok, itt meg is tekintheti egy részüket >>>


221 megtekintés
bottom of page