top of page
Promóciós kód előnyei

Ajánlómtól kaptam egy promóciós kódot, kíváncsi vagyok az előnyeire.

Egy terméket rendelve

Ha első alkalommal egy terméket rendelünk és megadjuk a promóciós kódunkat, akkor a fizetendő összegből 1 000 Ft kedvezményt kapunk. A végösszeg csökkenése egyben azt is jelzi, hogy helyes kódot adtunk meg, később is nyugodtan használhatjuk.

Több terméket rendelve

Ha első alkalommal két terméket rendelünk vagy többet és promóciós kódunkat megadjuk, akkor az 1 000 Ft kedvezményen felül 1 grátisz terméket is választhatunk. Grátisz termékünket a rendelés beküldését követően tudjuk kiválasztani, a megjelenő űrlapon.

Később rendelve

Kódunk továbbra is kedvezményhez juttat! A későbbiekben ismét legalább két terméket rendelve, továbbra is választhat egy grátisz terméket, minden rendelés után. Visszatérő vásárlóként a kódot nem szükséges ismét megadni, jelezheti, hogy korábban már megadta.

Aktuális ajánlatunk

Az egészségen túl is segíthetünk. Legyen ez a mi ajándékunk.

Kettőt rendelve ajándék jár

Legalább 2 terméket rendelve, azonosat vagy eltérőt, egy grátisz terméket választhat a rendelése beküldése után, kódját megadva.

Kódja később is előnyhöz juttatja: legalább 2 terméket rendelve, a rendelése beküldését követően ismét egy grátisz terméket választhat.

Hasznos infók a kód beváltásához
Kód nélkül nem megy

Promóciós kód megadása nélkül a kedvezményes ajánlattal nem tud élni! A termék vagy csomag kiválasztása után a rendszer a Bevásárlókosarába irányítja. Itt két mezőt talál, zöld szöveggel kiemelve. Írja be a promóciós kódot a megfelelő mezőbe, a másik mezőben pedig üzenetet küldhet a részünkre.

Lejárat nélküli ajánlat

A promóciós kód beváltásának nincs lejárati ideje. Azonban mindig a beváltás idején érvényes ajánlatunk szerint élhet az első vásárlás kedvezményével. A kedvezmény mértéke és formája változó, ezért ha később kíván élni az ajánlattal, rendelés előtt ezen az oldalon tekintheti meg aktuális ajánlatunkat.

Grátisz termék - több is

A kosárba csak a kiválasztott termék kerül, a grátisz termék nem! Az 1 000 Ft kedvezmény csak a promóciós kód első használatakor él, később nem. Grátisz termék jár, ha legalább 2 terméket rendel, és akkor is, 90 napon belül többet. A grátisz termék a számláján jelenik meg, amelyet később itt is egyszerűen lekérhet.

Védelem és megújulás

Megoldás a természetben és bennünk. Segítünk megtalálni mindkettőt.

Wild Nature
Immun Green
Classic_R_NoBG.png

Támogatja szervezetünk öngyógyító képességeit

Ever Renewing
LifeLong_NB_R.png

Az öregedési folyamatokat lassítja, a tüneteket enyhíti.

Promóció
Ajánlatunk
bottom of page