top of page
Keresés

Új termék - Imune Smart Kids

Minden mama álma: okos, egészséges, sikeres gyermek. Az új készítmény nem helyettesíti a szülői gondoskodást és szeretetet, azonban jól kiegészíti azt, értékes összetevőivel célzottan támogatva és védve a fejlődő gyermeki szervezetet.

Az Imune Smart Kids számtalan nagyszerű, gyermekeknek szánt termék hatását ötvözi egy készítményben. Értékes táplálék, amely gazdag fehérjékben, zsírsavakban, vitaminokban, magnéziumban, vasban és kifejezetten a csontok, fogak növekedéséhez szükséges kalciumban.

Kiemelkedő antivirális hatás

Erős antivirális védelem esetén a szervezetbe kerülő vírusok nem képesek szaporodni, elterjedni, betegséget okozni, másokra továbbterjedni. Minden szülő tudja, hogy a gyermeki közösségek melegágyai a vírusos megbetegedéseknek. A gyermekek sokkal kötetlenebbül érintkeznek egymással, mint a felnőttek, a különböző vírusokat hamar átadják egymásnak, amelyeket otthon továbbadva a szülők sem maradnak ki a különböző járványokból, bármennyire is igyekeznek, védekeznek. A gyermeket nem lehet karanténba zárni! Az algáink antivirális hatása régóta ismert, nemcsak a tudomány által, de a közel két évtizedes gyakorlat révén is. Fogyasztása szülőknek is ajánlott, járványos időkben növelve a mennyiséget.

Mindent a szemnek


Omega-3 DHA teszi ki az agyunk 25-35%-át valamint a szem retinájának 50-60%-át. Igazolt, hogy már az is meghatározza szemünk egészségét, hogy az omega-3 zsírsavak az anyatejben milyen mennyiségben voltak jelen. Tehát érdemes törekednünk arra, hogy a gyermek mielőbb hozzájusson kellő mennyiségben, akár a kapszulákat kibontva, por formájában, az ételbe keverve. De mert a gyermek táplálása a fogantatástól kezdődik, már a mamának is érdemes a születendő gyermeke táplálásával kiemelten törődnie. Nem lehet a figyelmet elég korán kezdeni!

Azok a gyerekek, akik nem fogyasztják elegendő mennyiségben, kisebb agykapacitást érnek el, alacsonyabb intelligencia hányadossal rendelkeznek (IQ) és kommunikációs valamint nyelvi képességekben is alul maradnak jól táplált társaikhoz képest. (Forrás: Queenslandi egyetem kutatási eredményei).

Figyelem és koncentráció

A kolin bitartarát javít a tanulási készségeken és elősegíti a megfelelő agyműködést. Támogatja a koncentrációt és motivációt, valamint csökkenti a fáradtságérzetet. A gyermekek manapság sokkal nagyobb megterhelésnek vannak kitéve, mint szüleik idején. Az elvárások magasak, a jó tanulmányi eredmény elvárt. A sport úgyszintén rendkívül fontos, az edző a második tanár, néha a szülő is, a csapat az egyik legjobb nevelő. A helytálláshoz azonban a kimerítő iskolai órák után is kell a figyelem, az agyi energia, amely a tartalékokat mozgósítja.

A kolin hozzájárul az új ismeretek elsajátításához is, a memória megfelelő működéséhez, a pihentető alváshoz, de ezen kívül még az egyensúlyérzék, stabilitás és a mozgás terén is szerepet játszik. Az agynak ahhoz, hogy megfelelően működjön, szüksége van kolinra, érdemes gondoskodnunk a megfelelő beviteléről. A készítmény többek között ebben is segít. Érdekes hasonlat, sokakban biztosan felmerült már. Az idősödő szülőnek épp úgy szüksége van szemei és agyi működésének támogatására, mint a fejlődő gyermeknek. A készítmény ugyan gyermekeknek készült, azonban bármely életkorban segít, amikor a szükségét érezzük.

Fogyasztása és adagolása

Amikor a baba anyatejen kívül már más táplálékot is ehet, akkortól fogyaszthatja az Imune Smart Kids algakeveréket. Kezdetben por formájában, folyadékba vagy ételbe keverve, később már a kapszula sem okoz gondot, mivel mérete kisebb, mint általában.


Az algát folyamatosan fogyasztva (megelőzés) már nagyon kis mennyiség is kifejti a jótékony hatását. Népszerűsége többek között ennek is köszönhető. Egy dobozban 120 kapszula található, amely akár 4 gyermek egyhavi adagja is lehet. Ahogy a gyermek növekszik, úgy növelhetjük a mennyiséget is, akár a 180 kapszulás készítménnyel vegyesen, főképp sportolók esetében.

Figyeljünk nagyon a minőségre, gyermekek esetén ez különösen fontos! Algáink méregtelenítő hatása közismert, mágnesként vonzzák szervezetünkben a mérgeket. Ugyanezt teszik termesztésük során is, ha a víz / tápanyag / levegő szennyezett. Ilyenkor méregtelenítés helyett a begyűjtött szennyeződést visszük be. A készítményben található omega-3 sem halak fejéből lett kivonva, hanem algákból, épp ezen megfontolásból.


GreenStar 2021-től vette át a WellStar termékek gyártását, a korábbi tulajdonossal kötött megállapodás eredményeként. Nálunk a minőség élmény, már több, mint 18 éve.


bottom of page