top of page

Gyerekalga ajándékba


Gyerekalga akció, július 31-ig: legalább 2db Classic Immun Green rendelése esetén most ajándékba kap egy Classic Immun Kids gyerekalgát, és a rendelés lezárását követően egy további grátisz terméket is rendelhet a felajánlott lehetőségek közül, hogy a mamának duplán kedvezzünk.


A csomag megrendelhető a lenti képre kattintva vagy az Áruházban a csomagok között böngészve. Az akció július végéig vagy a készlet erejéig él.



Az akció elsősorban azoknak a szülőknek szól, ahol kisgyermek van a családban és a kapszulák normál mérete a gyermeknek gondot okoz. Fogyasztása 3 éves kor felett ajánlott.



Classic Immun Kids



Mindaddig ajánlott, amíg a normál kapszula lenyelése nehézséget okoz, por változatban pedig az algát a gyermek elutasítja. Ez nincs életkorhoz sem testi adottsághoz kötve, az anyuka látja, mi jó a gyereknek és mi nem. A készítményről részletesen a lenti képre kattintva olvashat.



A készítmény a kapszulák kis mérete miatt felnőttkorban is megoldás lehet, ha valakinek nyelési nehézségei vannak. Idősebb korban néhány összetevője kifejezetten ajánlott.



A divat maradjon a mamának, a legjobbat a babának



A minőség az első, akaratlanul sem ártani! Nincs semmi, ami ezt az alapszabályt felülírhatná. Algáink minősége az egyik legjobb, ami jelenleg világviszonylatban elérhető, német beszállítónk olyan intézmények ellátója, ahol a minőségből engedni nem lehet.


A kapszula alapanyaga zselatin, 100 éve alkalmazott technológia. Csábító lett volna felülni a vegán divatra, de a növényi kapszulák esetében a vegyszermaradvány elkerülhetetlen. Felnőttek esetében ez elfogadható, de kisgyermek esetében kerülni érdemes (minden készítményünk kizárólag zselatin kapszulával készül, a vegán életmód híveinek nagyszerű ajánlat a poralga).


A készítményben található hozzáadott omega-3 szintén algák révén kerül a szervezetbe. A halak fejéből préselt változatok szintén tartalmaznak vegyszereket, az óceánok vize is egyre szennyezettebb


A gyermek immunrendszerének erősítésére ajánljuk. A kapszulában található omega-3 (DHA változat) nagyszerű az agy és a szem fejlődéséhez, de mennyisége nem elegendő ahhoz, hogy terápiás céllal alkalmazzuk. Ilyen esetben (pl. figyelemzavar) forduljunk szakemberhez és kövessük a tanácsát.



Fogyasztási tanácsok



A készítmény fogyasztását kezdjük mindig kis mennyiséggel. Ha a gyermek pici, akkor kapszulából kibontva keverjük élelmiszerébe (pl. gyümölcsjoghurt). Egyrészt épp úgy hozzá kell szoktatni a gyermeki szervezetet, mint felnőttek esetében, másrészt figyeljünk az esetleges allergiás reakciókra.


Az algák több ezer természetes összetevőik miatt kifejezetten előnyösek a kisgyermekeknek. A fiatal fejlődő szervezetben a hiányállapot nagyon súlyos következménnyel járhat, amely később nem mindig korrigálható. Pl. ha a gyermek nem kap elegendő vasat 2 éves koráig, akkor következménye később nem korrigálható, hasonlóan a születéskori oxigénhiányhoz (forrás: orvosi tájékoztató, Kossuth Rádió). Az anyatejnél táplálóbb élelmiszer nem létezik. Ezt követően azonban érdemes figyelni a táplálkozása, ezzel kapcsolatban ajánlásokat is segítjük a mamát, a lenti képre kattintva könnyen rátalál.



Ajánlott adagolás: kisgyermekek esetében napi egy kapszula ajánlott. Ahogy a gyermek növekszik, úgy emelhető az adag, később általában 2 kapszula naponta. A készítmény 120 kapszulát tartalmaz, és a legtöbb esetben 2 gyermek havi adagja. Megelőzés esetén ritkán van szükség többre, folyamatos fogyasztása esetén az algáink már kis mennyiségben is érzékeltetik jótékony hatásukat - tapasztalat.




GreenStar International a WellStar megszűnését követően folytatja az algakészítmények gyártását, a korábbi tulajdonossal (Christian Wiesner) kötött megállapodás eredményeként. A 2004 óta népszerű algakészítmények gyártásán túl új fejlesztések is elérhetőek, összeállításuk és gyártásuk mögött ugyanazok a szakemberek állnak, mint a WellStar idején. Német termék, német minőség közel 20 éve. .



111 megtekintés
bottom of page