top of page

Segédlet - kedvezménykód beváltása

Segédlet a kedvezménykód beváltásához

Az alábbi képernyőfotó és a magyarázó szöveg utat mutat az ismeretlenben.

Kod_bavaltasa.jpg
Kedvezménykód beváltása
  • Válasszuk ki a rendelni kívánt terméket vagy csomagot. A "Tovább" gombra kattintva a "Bevásárlókosarunk" jelenik meg (lásd fenti képernyőfotó).
     

  • Kattintsunk a "Kedvezménykód megadása" feliratra (pirossal bekeretezve). Ekkor egy üres mező jelenik meg, ahol megadhatjuk a kapott kedvezménykódunkat.

  • Írjuk a kedvezménykódunkat a megjelenő mezőbe (sárgával jelölt rész). Figyeljünk arra, hogy a karaktereket helyesen írjuk be (pl. GS és nem gs), majd kattintsunk az "Alkalmaz" feliratra.
     

  • Ha a rendszer elfogadta a kódot, akkor jobbra megjelenik a kedvezményünk. Ha grátisz termékre is jogosultak vagyunk, akkor a kedvezmény a jogosultságunkat is megerősíti. Ilyen esetben a grátisz termék nem jelenik meg a bevásárlókosarunkban, de a logisztikai partnerünknek küldött megrendelőn már szerepel. 

Segítünk kiadásait csökkenteni

Nálunk több módon is csökkentheti a kiadásait, akár féláron hozzájutva kedvenc termékeihez.

Bank_2.jpg
Ha már vásárolt nálunk, és rendszeresen ugyanazt rendeli, akkor a banki átutalását megrendelésnek tekintjük. Ekkor nem szükséges a rendelését külön is leadni, ha adatai változatlanok. Változás esetén a weboldalon leadott új rendeléssel adhatja meg új adatait.

Így egyszerre csökkenti a költségeit és egyszerűsíti a rendelési folyamatot. A banki közleményben adja meg rendelését és telefonszámát. Utóbbi az Ön egyedi azonosítója.
bottom of page