top of page
Miben segít a webiroda?

A webiroda azok munkáját támogatja, akik aktív toborzó munkát végeznek, legyen szó Vásárlóról, aki az ajánlói program keretén belül ajánlja az általa is vásárolt csomagot másnak, vagy Partner, aki jövedelemre kíván szert tenni, valós időben szeretné látni az eseményeket, és olyan eszközökre van szüksége, amelyek növelik a hatékonyságát. Webirodánk az alábbiakban tud segíteni:

 • jövedelmi lehetőségünk áttekintése: kedvezménykód és jutalékok mértéke, szintenként hány százalék a jutalékunk. Alapból 25% kerül beállításra, ez az Aktív Vásárlók jutaléka. Minden más esetben (Partner vagy Aktív Partner) kérni kell a megfelelő beállítást. Partnerként kezdőcsomaggal kvalifikálunk a 40+20%-os beállításra, Aktív Partnerként 5 aktív közvetlen csatlakozóval (Vásárló és/vagy Partner) kvalifikálunk a 40+40%-os jutalékra. A feltételek teljesülését a Partnernek vagy segítőjének kell jelezni a központnak. 
   

 • megtaláljuk a saját kedvezménykódunkat, amivel megajándékozhatjuk a vásárlóinkat. Vásárlóink a kód mellé grátisz terméket is kapnak, ami még vonzóbbá teszi az ajánlatunkat, és a kód beváltásakor automatikusan, abban a pillanatban csatlakoznak hozzánk.
   

 • megtaláljuk a saját regisztrációs linkünket Vásárlók toborzásához. Hasonló a szerepe, mint a kódnak, de nem jár együtt vásárlással. Nem annyira biztonságos a használata, mint a kódnak, ugyanis ha a Vásárló nem rendel azonnal, megjegyzi a weboldalt és később visszatér, akkor nem feltétlenül csatlakozik hozzánk. Épp ezért ezt inkább egy elvi lehetőségnek tartjuk, és helyette a kedvezménykódot javasoljuk használni.
   

 • megtaláljuk a saját linkünket Partnerek csatlakoztatásához. Egy tipp: a kedvezménykóddal rendeljék meg az induló csomagjukat (megtalálható a www.algam.hu/start oldalon), majd ezen link elküldésével a vásárlói regisztrációt partnerire módosítjuk. Ennek két előnye van: egyrészt az Új Partner hasonlóan jelentős kedvezményt kap az első rendelésére, mint az Új Vásárló (1000 Ft + grátisz termék), másrészt meg is tanítottuk a legfontosabbakra (áruház ismerete + kupon használata). Fontos, hogy a csomag fizetését követően írjunk a központnak, kérve a megfelelő beállításokat (az alap 25%-os szint módosítását 40+20%-os beállításra).
   

 • megtaláljuk egy táblázatban a rendeléseket és azok státuszát (függő vagy fizetett), a jutalékunk mértékét. Minden változásról (csatlakozások, rendelések, fizetések) emailben értesítést kapunk, amelyek a Beállítások menüben igény esetén kikapcsolhatók.
   

 • célzott marketing-támogatást kapunk, ha csak egy konkrét terméket szeretnék népszerűsíteni (saját link generálása). Pl. egy olyan konkrét akciós ajánlat jelenik meg karácsonykor, amit meg szeretnék osztani az ismerőseinkkel. És akik, ha élnek az ajánlattal, akkor automatikusan csatlakoznak hozzánk + 40% jutalékot kapunk az akkor és minden későbbiekben leadott rendelésük után.
   

 • át tudjuk tekinteni a hozzánk csatlakozott Vásárlók és Partnerek adatait. Nevüket, forgalmukat, igény szerinti szűréseket beállítva. A Tranzakciók menüben látni fogjuk a struktúránkban bekövetkezett minden tranzakciót, percre pontosan.
   

 • a Kifizetések menüben találjuk a jutalékunkat, különböző bontásokban: a már lehívott jutalékunkat és a még függőben lévőt. Ugyanitt tudjuk a jutalékunkat jutalékkuponra váltani, amit majd az áruházban tudunk termékekre váltani, megfelelő önrész mellett. 
   

 • a Beállítások menüben különböző beállításokat és módosításokat tudunk elvégezni, mint jelszó, kedvezménykód és saját link testreszabása, vagy értesítések inaktiválása.
   

A webiroda könnyen áttekinthető és a felépítése annyira egyszerű, hogy külön részletes tájékoztatót nem igényel, feleslegesen terjedelmessé tenné ezt a tájékoztatót. Használat közben azonban lehetnek kérdéseink, ilyen esetben nyugodtan egyeztessünk a segítőnkkel, aki minket csatlakoztatott, vagy amennyiben ő nem tud segíteni, úgy keressük a központot.

Csatlakozás menete

KAPUNK EGY LINKET 
Csak úgy lehet saját webirodánk, ha valakitől kaptunk egy linket. Erre kattintva feljön egy felület, ahol megadjuk az emailcímünket és egy jelszót, amivel később be tudunk lépni. Utóbbit érdemes valahova felírni. Fontos: azt a linket, amit mástól kaptunk soha ne küldjük tovább másnak, mert ilyen esetben az illető máshoz fog csatlakozni.

REGISZTRÁCIÓ MEGTÖRTÉNT
Regisztráció alkalmával a rendszer küld egy emailcím valódiságát ellenőrző linket. Ha a címünket helyesen adtuk meg, akkor az érkező emailben található linkre kell kattintanunk. A kérelmünket még a központnak is jóvá kell hagynia, ez legfeljebb 24 óra. Jóváhagyást követően "fedezzük fel" a webirodánkat. A benne található linkeket másoljuk be a böngészőbe, hogy lássuk, mit is fog látni az, akinek majd továbbítjuk. Így pontosan tudni fogjuk, hogy kinek milyen linket küldhetünk.

BELÉPÉS A SAJÁT WEBIRODÁBA
Több lehetőség is van a belépésre. Célszerű a csatlakozáskor kapott emailt elmenteni, mert az ott található "Belépés a webirodámba" gombra kattintva arra a felületre kerülünk, ahol a jelszavunkkal beléphetünk. Ugyanez a felület jelenik meg, ha a saját partneri linkünkre kattintunk. Mindkét esetben a megjelenő weboldal jobb felső sarkában található "Belépés" gombra kattintva léphetünk be a webirodánkba.

Amire figyelnünk kell!

SÚLYOS RENDSZERHIBÁHOZ VEZET!
A rendszer figyeli a sütiket is. Tehát amennyiben a saját gépünkön szeretnénk mások nevében regisztrálni (pl. segíteni a számítógéphez nem értő Partnert), úgy a rendszer nem a linket figyeli, hanem a sütiket. Épp ezért nem az a struktúra fog kialakulni, amit szeretnénk, és ez egy olyan típusú hibához vezet, amit a központ már nem tud korrigálni! Ezt a hibát nagyon egyszerűen úgy tudjuk elkerülni, ha mindenki a saját készülékén dolgozik, adott esetben telefonon navigálva, vagy személyesen segítve azt, akinek a technikai ismeretei szerények.

Mások csatlakoztatása

TARTSUK EGYSZERŰEN AZ ÜZLETÜNKET 
A rendszer több lehetőséget is enged a Vásárlók és Partnerek csatlakoztatására, de nekünk érdemes annyira leegyszerűsíteni az üzletünket, amennyire csak lehet, átadva azokat az alapismerteket, amelyek nélkül az ügyfelünk nem boldogul, vagy bizonytalan lesz. Ennek része az is, hogy a lehető legkisebb hibával dolgozzunk. E két dolog miatt a kedvezménykódos csatlakoztatás ajánlott.

VÁSÁRLÓ CSATLAKOZTATÁSA
Vásárlók regisztrációjához két adatot kell megadnunk a leendő Vásárlónak:

 • www.algam.hu/promo weboldalt, ahol megtalálja azokat a kedvező ajánlatokat, amelyekkel az Új Vásárlók élhetnek

 • kedvezménykódunkat, ami alapból "GS + egy szám" formátumú (és amit a Beállításokban tetszés szerint módosíthatunk)

A megadott oldalon a Vásárló 1 000 Ft kedvezményben részesül + grátisz terméket kap 20 000 Ft-os vásárlás felett. Az áruházban található bármely más terméket is megrendelheti, de abban az esetben grátisz termék nem jár, csak a kedvezmény (és szintén csatlakozik hozzánk).

PARTNER CSATLAKOZTATÁSA
A Partnereket első körben tájékoztatjuk az előnyökről. Ezek megtalálhatók a weboldalon is, de pár szóban a saját szavainkkal is könnyen összefoglalhatók. Amennyiben az érdeklődő a partneri csatlakozás mellett dönt, úgy az alábbiakat küldjük el neki:


Ha ezt a megoldást választjuk, úgy a csatlakozás biztonságos, a Partner megismeri az áruház és a kedvezménykód működését, és ugyanezt a folyamatot másolva egyszerűen építkezhet.

 

Egy tipp: ajánlott első körben Vásárlóként kipróbálnia a termékeket (www.algam.hu/promo oldalon csatlakoztatva), és csak akkor partnerire váltani a regisztrációt (egy kezdőcsomag vásárlásával), ha az érdeklődése változatlan, továbbra is érdekli az üzleti rész. Ezzel a későbbi jutalékunkat tudjuk optimalizálni (rendszeres vásárlás eseti helyett + magasabb jutalék a vásárlói árak alapján). 

Fontos: amennyiben egy Partner csak a kedvezőbb árak miatt csatlakozik, úgy nincs további teendőnk a csatlakozása után. Azonban ha toborozni szeretne, akkor előtte mindenképp győződjünk meg arról, hogy a webirodájában a megfelelő beállítások megtörténtek. Ennek hiányában a jutalék alapból 25%. Annak is legyünk tudatában, hogy a partneri árakat adva annak, aki nem Partner, lemondunk a jutalékunk egy jelentős hányadáról. Ugyanis más 100Ft-nak a 40%-a, és megint már 50Ft-nak. Tehát csak indokolt esetben éljünk ezzel a lehetőséggel, mert a rendszeres Vásárlóink grátisz terméke 3 havonta olyan kedvezményt biztosít, ami már megközelíti a partneri árakat. 

Anchor 1
bottom of page