top of page

Ügyfeleink rendelése

Új és meglévő ügyfeleink rendelése

Az online megrendelőlap révén Partnerként egyszerűen csatlakoztathatunk Új Partnereket, Új Vásárlókat. Az oldal arra is lehetőséget teremt, hogy meglévő Vásárlóink következő rendelését beküldjük, például abban az esetben, ha utánvéttel rendel, vagy adataiban, esetleg a rendelésben történt változás.

 

FONTOS

 

  • a megrendelő egyaránt használható új ügyfelek csatlakoztatására és meglévők rendelésének leadására

  • a rendelést nekünk kell beírni a megfelelő mezőkbe. Ha az árakat fejből nem tudjuk, akkor rendelés előtt keressük meg az oldalon. 

  • visszatérő ügyfél esetén elegendő a nevét és emailcímét megadni, a többi mezőbe (telefon, cím) elegendő beírni, hogy "Meglévő"

  • a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. Ha egy kötelezően kért adat nincs megadva, akkor a rendszer nem küldi el a rendelést.

  • Új ügyfél csatlakoztatása esetén nincs szükség a kedvezménykódunk megadására, elegendő jelezni, hogy az illető "Első vásárló".

spirulina_2.jpg
A Spirulina Platensis egy édesvízi mikroalga, amely több, mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, több, mint 90%-os felszívódási képességgel.

Az algák szélsőséges körülmények között is képesek megélni. A túlélés képességét adják át nekünk, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.
bottom of page