top of page

Partnerek áruháza

Partnerek kedvezményei

Az alábbiakban eljuthat azokra az oldalakra, amelyek az Önnek szóló ajánlatokat tartalmazza. Igyekszünk az igényeket széleskörűen kielégíteni, több értékesítési stratégiát is támogatva, legyen szó kézből értékesítésről nagyobb tételben rendelve, vagy az ügyfelek csatlakoztatásáról, magas jutalékkal számolva. Amennyiben a jövedelmi rész is érdekli, úgy idővel látni fogja, hogy a kettő ötvözete a legjobb megoldás. De azok részére is van ajánlatunk, akik "megpróbálták, de nem az ő világuk". Esetükben az eseti, vagy rendszeres havi rendelés esetén a kedvezményes csomagok rendelésének lehetőségével jutalmazzuk a nyitottságukat.

Áruház kiválasztása
Kezdőcsomagok áruháza

Partnerként egy kezdőcsomaggal indulhatunk, amelyeket ezen az oldalon tudunk megtekinteni és kiválasztani. A csomagok később is rendelhetők.

Rendszeres rendelések áruháza

A folyamatos rendelést a cég árkedvezménnyel és grátisz termékkel jutalmazza minden 3. hónapban. Válassza ki kedvenc csomagját az oldalon.

Eseti rendelések áruháza

Partnerként kedvezményes áron jut a termékekhez. Állítsa össze rendeléseit minden kötelezettség nélkül úgy, ahogy arra épp szüksége van.

Beszerzési árak Partnereknek
Árlista megtekintése

Az alábbi gombra kattintva megtekinthetjük a jelenleg érvényes árainkat PDF formátumban. Ki tudjuk nagyítani, le is tölthetjük. Hasznos tájékoztató vásárlás előtt.

GS_Por_2LR.jpg
Hasznos linkek
Jutalék lehívása

Jutalékunkat termékekre váltva hívhatjuk le a megfelelő oldalon

Nincs havi zárás, a Partnerek a jutalékukat akkor hívják le, amikor akarják. Ehhez első körben célszerű az oldal segítségével megtervezni a lehívni kívánt jutalék pontos összegét, majd a webirodában jutalékkupont igényelni.

Új Vásárlók ajánlata

Ajándékozzuk meg az érdeklődőket

kedvezménnyel és termékkel

Az új Vásárlók oldalán megtalálhatjuk azokat az ajánlatokat, amelyekkel meg tudjuk szólítani a termékeink iránt érdeklődőket. Az oldal webcímével együtt, amely  algam.hu/promo, mindig adjuk meg a kedvezménykódunkat is!

Jövedelem (részletes)

Részletes és hasznos információk Partnerek részére

A lenti gombra kattintva eljut arra az oldalra, ahol minden jövedelemmel kapcsolatos információ és definíció megtalálható. Vállalkozásának része az adózás is. Nem hárítjuk Önre ennek felelősségét, hanem segítünk benne!

bottom of page