top of page

Jövedelmem

Üzleti filozófiánk

Termékekben a minőség és a visszafogottság az első. Felkutatjuk az elérhető legjobb minőséget, és olyan receptúrákat ajánlunk az embereknek, amelyekben nincsenek az aktuális divat által felkapott túlzások. Igyekszünk segíteni, de ha nem tudunk, akkor biztosan ne ártsunk. A termék mellett hirdetjük a lelki, érzelmi tényezők fontosságát, orvosi támogatást is nyújtva azoknak, akik ezzel élni kívánnak.

Az üzleti gondolkodásunk egyszerű: nem ígérünk mások munkája után csodákat, azt viszont igen, hogy a saját munkánkat fizessék meg jól.  Jutalmazzuk a vásárlók aktivitását, jutalmazzuk a rendszerességet és jutalmazzuk azt is, ha másoknak segítünk, mégsem vagyunk MLM.

Előnyök & tippek

ÜZLETI ELŐNYÖK
Nem több jó dolgot ajánlunk, hanem egy egész rendszert, amely az alábbi részekből áll, egymást erősítve, szinergiát alkotva:

  - minőségi német készítmény, bevezetett névvel és a legtöbb, legjobb referenciával a területen. Nem újat építünk, az elkezdettet folytatjuk!
  - 17 éves múlt, felvállalva a WellStar minden örökségét, legyen az előnyös vagy hátrányos (pl. kárrendezés). Nem jogutód, de úgy viselkedve.
  - a legjobb orvosi támogatást adjuk az ügyfeleknek (Boros doktornő, Budai doktor úr és mások)
  - a legmagasabb kifizetést biztosítjuk (40+40%)
  - áttekinthető és automatizált rendszerrel támogatjuk a munkatársakat
  - hatékony marketing eszközök (pl. komoly kedvezmény az első rendelés alkalmával + vevők megtartása)

ÜZLETI TPPÜNK
Ugyan nem vagyunk MLM-rendszer, de mégis akkor tudunk a legjobban keresni, ha közvetlen ismerőseinket is jövedelemhez segítjük. Egyszerre kell saját vásárlói kört építenünk, és segíteni azokat, akik a jövedelem lehetőégére szintén nyitottak, azaz vonzó lehet számukra egy jó termék, jól hangzó márkanév, sok éves múlt tapasztalata és referenciái, orvosi támogatás, amelyekre építhet, a 40+40%-os kifizetési rendszer, ami példátlan a szakmában, ami motiválja és amivel másokat is motiválhat.

Nem kell mindenkit csatlakoztatni, csak azokat, akik erre nyitottak. Látni fogjuk, hogy többen vesznek majd kézből terméket, mint akik csatlakozni kívánnak. És ez nekünk előnyös, ugyanis a jutalékunkat termékben kapjuk, amelyet így könnyen értékesíteni tudunk. 

Ügyfelek és juttatások

VÁSÁRLÓK
Stabil üzlethez stabil vásárlói kör szükséges. Ez minden üzletre vonatkozik, legyen az a sarki fűszeres, vagy a legsikeresebb MLM cég. Aki ezt az erőfeszítést megspórolja, jobb, ha nem is folytatja. Épp ezért nagyon fontos, hogy a magas minőségen és a versenyképes ajánlatokon túl, milyen további eszközökkel tudjuk stabillá tenni a vásárlói körünket. A vásárlói kör felépítésére és megtartására az alábbi eszközökkel rendelkezünk:

  - komoly kedvezmény az első rendelés alkalmával: kedvezménykód + grátisz termék.
  - a rendszeres vásárlást grátisz termékekkel jutalmazzuk. Ez a Vásárlónak motiváló kedvezményt, a Partnernek folyamatos bevételt jelent.
  - színvonalas online orvosi előadások minden héten: nem terméket ajánlunk az embereknek, hanem valós megoldást!

Egészségügyi területen SOHA nem fogunk egy orvos hitelességével rendelkezni. Az előadások ajánlásával egyszerre segítünk a Vásárlónak valós megoldást találni (ugyanis valamilyen megoldást keres, ezért fordult a termékeinkhez), és egészítjük ki a saját hitelességünket egy orvoséval.

Fontos! A kedvezménykód beváltásakor a rendszer automatikusan a Partnerhez köti a Vásárlót, és a rendszer minden vásárlás után automatikusan jutalékot generál a Partnernek. Ezt megtehetjük egy vásárlói linkkel is (a Webirodában megtalálható), de a csatlakoztatásnak a legbiztosabb módja a kedvezménykód beváltása. Épp ezért célszerű a kommunikációnkat erre alapozni.

AKTÍV VÁSÁRLÓK - 25% jutalék a közvetlenül ajánlott Vásárlók forgalma után
Amennyiben egy vásárló a termékkel elégedett és nyitott arra, hogy azt másoknak is ajánlja, akkor minden általa ajánlott Vásárló forgalma után 25% jutalékot kap, kedvezménykupon formájában. Az ajánlás előtt a csatlakozását munkatársira kell változtatni, amihez egy linket kap, amire kattintva csatlakozik. Ekkortól lesz egy saját Webirodája, ahol megtalálja azt a kedvezménykódot, amivel ismerőseit megajándékozhatja, illetve nyomon követheti a vásárlói forgalmát és a saját jutalékát. Mindezt valós időben, az eseményeket azonnal látva (rendelés, fizetés).

A jutalékát bármikor lehívhatja és termékre válthatja a Webirodájában. Ekkor a rendszer generál a részére egy egyedi kedvezménykódot, amit az áruházban beválthat. A kedvezménnyel csökkentheti a kiadásait, vagy több terméket szerezhet be, esetleg mindkettő egyszerre.

 

Fontos! Legalább 10 000 Ft-ot kell rendeléskor  fizetnie, és egy rendelés alkalmával legfeljebb 50 000 Ft kedvezménykupont válthat be. Ha a fizetendő végösszeg kevesebb, mint 10 000 Ft, akkor a rendelés érvénytelen, és a kedvezménykód is elvész. Minden automatikus, de erre az egyre nekünk kell figyelni. Amennyiben a jutaléka magasabb, mint 50 000 Ft, úgy azt több részletben tudja levásárolni. A jutaléknak semmilyen időkorlátja nincs, az keletkezését követően azonnal lehívható, vagy akár éveken át gyűjthető lehívás nélkül, és havi zárás sincs a rendszerben.

Fontos! A Vásárlók csak Vásárlókat csatlakoztathatnak, Partnereket nem! Ugyanis nem rendelkeznek azzal a speciális linkkel, amivel Partnert tudnának közvetlenül regisztrálni. Ha mégis ilyen igény merülne fel (pl. a Vásárló által ajánlott ügyfelet érdekli a jövedelmi rész is), akkor kérni kell a központ segítségét a beállításokban.

PARTNER - 40% jutalék a közvetlen forgalom után + 20% jutalék a 2. szinten keletkező forgalom után
Azt mondjuk, keress 40%-ot a közvetlenül az ajánlásod alapján vásárlók forgalma után - függetlenül, hogy az Vásárló vagy Partner -, majd segítsd őket, hogy ők is kedvezményekre vagy jövedelemre tegyenek szert. Ekkor ők keresnek 25 vagy 40%-ot (mint Aktív Vásárló, vagy Partner), és Te, mint segítő Partner keresel 20%-ot a 2. szinten keletkező minden forgalom után.

Partner akkor lehet valaki, ha legalább 50 000 Ft értékben rendel. Ha előtte Vásárló volt, akkor egy legalább 50  000 Ft-os rendeléssel kérheti az átminősítését Partnerré. A Webiroda használata és a jutalék kifizetésnek módja miden részletében megegyezik az Aktív Vásárlók esetében leírtakkal.

A Partnernek lehetősége van:
  - Vásárlókat csatlakoztatni - kedvezménykód + grátisz termék ajánlatokkal
  - Partnereket csatlakoztatni - megfelelő link elküldésével

Fontos: a rendszer az első szintet nem jelöli szintnek, azt saját vásárlóként kezeli, függetlenül az Ügyfél státuszától (Vásárló vagy Partner). Gyakorlatilag a 2. szintet jelöli 1. szintnek, tehát a Webirodánkban ezt a beállítást látjuk, akkor a beállítás helyes. 


AKTÍV PARTNER - 40% jutalék a közvetlen forgalom után + 40% jutalék a 2. szinten keletkező forgalom után
Minden részletben megegyezik a Partnernél leírtakkal, viszont a magasabb jutalék feltétele a legalább 5 közvetlen Ügyfél (Vásárló és/vagy Partner) legalább 2-termékes rendeléssel egy hónapon belül. Azaz az első hónapban, amikor 5 Ügyfele vásárol legalább 2 terméket, kérheti az átminősítést Aktív Partnerré. Ez a jutalékszint mindaddig tart, amíg a havi 5 aktív Ügyfele megvan, azaz ez a kedvezmény azok jutalma, akik stabil vásárlói kört építenek fel.

Fontos: az átminősítés nem történik meg automatikusan, ezt emailben kérni kell a központtól. Amennyiben a kérés elmarad, az átminősítés nem történik meg, és visszamenőleg sem kérhető kompenzáció a jutalékkülönbözetre.

A jutalékelszámolás módja és egyéb feltételek minden részletben megegyeznek az Aktív Vásárló és Partner részeknél leírtaknál. Az 5 közvetlen ügyfél megléte több célt is szolgál, közülük a legfontosabb az, hogy csak arra tudok valakit megtanítani, amit magam is megcsináltam.

Fontos tudnivalók

JUTALÉK BEVÁLTÁSA

A jutalékunkat a Webirodánkban tudjuk kedvezménykuponra váltani, abban az értékben, amire épp szükségünk van. A be nem váltott jutalék nem vész el, a rendszer tárolja, illetve tovább növeli a következő beváltásig hozzáadódó tételekkel. Az összeget szabadon meghatározhatjuk 0 - 50 000 Ft-os tartományban, több részletben beváltva, vagy akár egy összegben is. Ha a jutalékunk magasabb, mint 50 000 Ft, akkor csak több részletben tudjuk azt kedvezménykuponra váltani.

Fontos! Az Aktív Vásárlók a Vásárlóknak szóló áruházban tudják a saját kedvezménykuponjaikat beváltani, a Partnerek a részükre rendelkezésre álló és nem publikus Partnerek áruházában.

FONTOS - CSATLAKOZTATÁS
A rendszer figyeli a sütiket, és ez meghatározza a kapcsolódásokat is. Épp ezért ajánlott, hogy mindenki a saját készülékén végezze el az Ügyfelek csatlakoztatását és intézze a vásárlásokat. Ha a segítőnket kérjük meg, hogy helyettünk csatlakoztasson bárkit is a saját gépén, akkor az Ügyfelünk hozzá fog csatlakozni! Az ilyen hibákat a központ már nem tudja korrigálni, a program valós eseményekre lett tervezve, korlátozva azt, ami nem az. Tehát fogjuk az Ügyfél kezét telefonon keresztül, ha személyesen nem megoldható, mert a partneri csatlakozás nem bonyolult, csupán 3 adat kell hozzá (név, email és egy jelszó), illetve a webáruház használatát is igyekeztünk annyira leegyszerűsíteni, hogy a területen kevésbé jártasak számára is könnyen kezelhető legyen.

FONTOS - ADÓZÁS!

   - Ugyan a jövedelmünk kifizetése nem a bankszámlánkra érkezik, de a termékek értékesítéséből bevételünk származik, ami után hasonlóan adózni kell, mintha banki átutalással érkezne. A NAV rendszerének ma már épp úgy rálátása van a termékek mozgására (online számlázás), mint a banki pénzmozgásokra. Tehát amennyiben a területen sikeresek vagyunk és nagyobb jövedelmünk származik, akkor keressünk valamilyen számunkra vonzó adózási megoldást. Ugyan az adózási szabályok időnként változnak, de jelenleg (2021) a másodállásban KATA-s vállalkozó havi 1 millió forint bevételig havi 25 000 forintos adója olyan tétel, amiét érdemes a tiszta utat választani.

  - Az Ügyfelek csatlakoztatása azért előnyös megoldás, mert nem a teljes forgalom fut keresztül rajtunk, annak csak egy kisebb hányada (jutalék). Emiatt pl. az Aktív Vásárlók és kisebb partneri jövedelmek esetén nem keletkezik adózható jövedelem, mert gyakorlatilag egy forgalmi kedvezmény keletkezik (akciós árként is felfogható), ami nem adóköteles. Ezért elvárás a minimális fizetendő hányad (10 000 Ft) és az egy vásárlás alkalmával beváltható kedvezménykupon maximálása, különösen kezdő és kisebb vállalkozások esetén, ahol mindig felmerül a "Hogyan adózzak?" kérdés.

  - Ha viszont valaki "nagyban" dolgozik, ott ne feledkezzünk meg az adózási kötelezettségünkről és számlaképességünkről. Az alapok erősek, szorgalommal és kitartással nagyot tudunk építeni, de dolgozzunk tisztán minden értelemben, és adózunk tisztességgel, mert amit adunk, annak a többszörösét kapjuk vissza, ha nem is egy patikamérlegen kimérve és nem ott, ahol várjuk. És ez vonatkozik az adózásra is.

Kérdés esetén forduljunk bizalommal a központhoz, érdekünk az Ügyfeleink elégedettsége, egészsége, biztonsága és sikere!

Hasznos linkek
Partnerek áruháza

Kedvezményes árak és csomagok Partnerek részére

3db Imune + 1db LL_Premium B.jpg
Új Vásárlók ajánlata

Ajándékozzuk meg az érdeklődőket

kedvezménnyel és termékkel

2db Imune & gratisz_E.jpg
Webiroda bemutatása

Hasznos információk a webirodám használatával kapcsolatban

My-algae_WO2.jpg
Hamarosan
spirulina_2.jpg
A Spirulina Platensis egy édesvízi mikroalga, amely több, mint 4000 vitális anyagot tartalmaz, több, mint 90%-os felszívódási képességgel.

Az algák szélsőséges körülmények között is képesek megélni. A túlélés képességét adják át nekünk, amelyet évmilliárdok alatt alakítottak ki.
bottom of page